Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

La Masia Tous obrirà una sala d’estudi per les nits durant l’època d’exàmens

dimarts 06 juny 2017

Es posa en marxa aquest dijous dia 8 i es mantindrà fins al 18 de juny

 

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou ha impulsat un servei que permetrà als joves estudiants tenir un espai destinat a l’estudi i el treball en grup durant els períodes d’exàmens. Es tracta de l’obertura d’una sala al propi Centre Jove Masia Tous,  entre les 20 i les 02h de dijous a dissabte i de 18 a 0h els diumenges. El servei es posa en marxa aquest dijous dia 8 i es mantindrà fins al 18 de juny.

El regidor de Joventut, David González, ha manifestat que “d’aquesta manera es pretén donar resposta a les necessitats dels joves que, durant l’època d’exàmens, reclamen espais on poder estudiar i fer treballs grupals en horaris que surten de les franges habituals en d’altres equipaments destinats a aquestes funcions”.

L’espai, dividit en dues sales independents connectades, permet als joves disposar de taules, cadires, connexió a internet, pissarra, aire condicionat... així com d’altres recursos que es poden demanar de forma esporàdica com el projector, pantalla, etc.

Les sales tenen una capacitat d’entre 12-20 persones en funció de la disposició de l’espai i estaran obertes els dies 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18 de juny. Per a més informació o sol·licitar l’accés als espais els joves poden dirigir-se al Punt d’Informació Juvenil situat a la Masia Tous (C/Maria Castillo s/n).

Document Actions