Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

Consells Assessors Territorials

consells territorials

Els Consells Assessors Territorials de Salou (CATS) es creen en el marc de la voluntat d'impuls de la participació ciutadana per part de l'equip de govern de Salou. Aquests òrgans tenen per finalitat atendre millor la ciutadania, ja que permetran adaptar millor els projectes, respostes i solucions a la realitat i necessitats de les persones que conformen una zona urbana determinada, a la vegada que serviran per gestionar millor els interessos d'una part de la ciutat des de la proximitat, la transparència i el diàleg permanent.

Són objectius dels Consells Assessors Territorials:

  • Afavorir i impulsar l'intercanvi d'informació, el debat i la participació de la ciutadania respecte aquells temes que afecten de forma directa els veïns i veïnes d'una zona municipal determinada.
  • Aproximar l'administració als ciutadans, permetent un espai de construcció comuna per a detectar les necessitats reals i prioritzar de manera participada les actuacions a desenvolupar.
  • Informar sobre les actuacions municipals a desenvolupar i copsar les aportacions oportunes.
  • Fomentar la corresponsabilitat de la ciutadania en els afers d'interès públic.
  • Dinamitzar el territori enfortint la xarxa associativa i la interrelació entre les entitats, a més de donar cabuda a ciutadans no associats a títol individual.

Hi ha creats dos consells d'aquest tipus: el de Cap Salou i el de la Zona Centre.

Documentació oficial de la tramitació dels Consells Assessors Territorials de Salou.

Document Actions