Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Aparcar a Salou

mobilitat urbana

Aparcar a Salou

Durant els mesos d'hivern, en temporada baixa, trobar aparcament a Salou no representa cap problema. Tan sols als principals eixos comercials s'activa la zona blava; la resta dels aparcaments en superfície són de caràcter gratuït. Un cop comença el mes de juny s'amplia la zona blava al municipi.

Salou disposa d'unes 2.000 places d'aparcament en zona blava, 1.000 de les quals estan distribuïdes entre els seus carrers, mentre que la resta corresponen a quatre zones destinades a l'aparcament en superfície, regulades per parquímetres. D'altra banda, Salou també compta amb tres pàrquings subterranis.

On aparcar a Salou. Pàrquings subterranis o en superfície

Descarrega't AQUÍ el plànol de les zones d'aparcament del municipi.

 • Via Roma - Mercat Municipal. És un aparcament que combina la zona de  superfície amb la subterrània (de 178 places) i es troba ubicat al costat del mercat municipal, al centre urbà de Salou. 
 • Plaça Corona d'Aragó, s/n. És subterrani i compta amb 128 places d'aparcament. 
 • Carrer Logronyo. És subterrani i compta amb 267 places d'aparcament
 • Passeig Jaume I (dos accessos). 522 places en superfície. El pàrquing aquest 2021 està en funcionament des de l'1 de juny i fins al 30 de setembre. La resta de l'any, l'accés al pàrquing és gratuït.
 • Confluència dels carrers Major i Balears. Darrere de l'edifici del Patronat Municipal de Turisme, hi ha una petita zona d'aparcament, també en superfície i regulada per parquímetres, amb un total de 25 places d'aparcament.
 • Carrer Torremolinosal final de l'Avinguda Carles Buïgas. Hi ha el més gran dels pàrquings de pagament que hi ha a Salou. Es tracta d'una zona d'aparcament asfaltat, regulada per parquímetres, amb capacitat per a 210 cotxes.
 • Carrer París 26  és un aparcament en superfície amb més de 150 places. 
 • Avinguda Pompeu Fabra, hi localitzem un altre gran pàrquing de pagament, amb capacitat per a 90 cotxes, en una zona asfaltada i regulada per parquímetres. 
 • Carrer Carril amb València: també hi ha una zona regulada i asfaltada dedicada a l'aparcament en superfície.
 • Carrer Penedès 7
 • Joan Fuster: zona regulada i asfaltada de nova creació aquest 2021, dedicada a l'aparcament en superfície, amb capacitat per a 219 cotxes.
 • Zona escola Elisabeth, amb accés des del camí del Cavet: pàrquing dissuassori, gratuit, sense asfaltar amb una capacitat per a 410 cotxes.
 • Zona Emprius: pàrquing dissuassori, gratuit, sense asfaltar amb una capacitat per a 320 cotxes.

 

A Salou disposem de l'APP Aparcar. Aquesta aplicació permet abonar l’import des del mateix vehicle, des de l’oficina, o des d’un establiment sense haver de desplaçar-se al parquímetre, gràcies al sistema de geolocalització de l’aplicació, a través del qual l’usuari indica on ha estacionat el vehicle i marca l’inici i el final de l’estacionament. 

L'Ajuntament de Salou també ha creat una tarifa d’aparcament regulat, superreduïda, que beneficia els usuaris residents de tot l’any a Salou. La tarifa resident s'aplica a aquelles persones que paguen l'impost de vehicles de tracció mecànica al municipi de Salou.

L’aplicació Aparcar es pot descarregar en els stores d’Android i iOS. 

app aparcar

 

 

Contingut relacionat

Document Actions