Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Aparcar a Salou

mobilitat urbana

Aparcar a Salou

Durant els mesos d'hivern, en temporada baixa, trobar aparcament a Salou no representa cap problema. Tan sols als principals eixos comercials s'activa la zona blava; la resta dels aparcaments en superfície són de caràcter gratuït. Un cop comença el mes de juny s'amplia la zona blava al municipi.

Salou disposa d'unes 2.000 places d'aparcament en zona blava, 1.000 de les quals estan distribuïdes entre els seus carrers, mentre que la resta corresponen a quatre zones destinades a l'aparcament en superfície, regulades per parquímetres. D'altra banda, Salou també compta amb tres pàrquings subterranis.

On aparcar a Salou. Pàrquings subterranis o en superfície

 Descarrega't aquí el plànol de les zones d'aparcament del municipi.

  • Via Roma - Mercat Municipal. És un aparcament que combina la zona de  superfície amb la subterrània (de 178 places) i es troba ubicat al costat del mercat municipal, al centre urbà de Salou. 
  • Plaça Corona d'Aragó, s/n. És subterrani i compta amb 128 places d'aparcament. 
  • Carrer Logronyo. És subterrani i compta amb 267 places d'aparcament
  • Passeig Jaume I (dos accessos) . 522 places en superfície. El pàrquing està en funcionament des de mitjan març fins a primers d'octubre. La resta de l'any, l'accés al pàrquing és gratuït.  Aquest pàrquing també ofereix abonaments mensuals.
  • Confluència dels carrers Major i Balears. Darrera de l'edifici del Patronat Municipal de Turisme, hi ha una petita zona d'aparcament, també en superfície i regulada per parquímetres, amb un total de 25 places d'aparcament.
  • Carrer Torremolinos, al final de l'Avinguda Carles Buïgas. Hi ha el més gran dels pàrquings dissuasoris de pagament que hi ha a Salou. Es tracta d'una zona d'aparcament sense asfaltar, regulada per parquímetres, amb capacitat per a 280 cotxes.
  • Carrer París 26  és un aparcament en superfície amb més de 150 places. 
  • Avinguda Pompeu Fabra, hi localitzem un altre gran pàrquing dissuasiu, amb capacitat per a 150 cotxes, en una zona sense asfaltar i regulada per parquímetres. 
  • Carrer Carril amb València: també hi ha una zona regulada i asfaltada dedicada a l'aparcament en superfície.
  • Carrer Penedès 7

 

Per poder aparcar a la zona blava de manera còmoda es pot baixar una APP per tal d'abonar les tarifes sense estar pendent de la finalització del tiquet d'estada.

 

 

 

Contingut relacionat

Document Actions