Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Aprofitant l’inici de la Campanya de Nadal la Policia Local de Salou reforça la vigilància a les zones comercials

dimarts 05 desembre 2017

Aquest matí, s’ha donat el tret de sortida a una vigilància intensiva per augmentar la seguretat i recordar consells pràctics als comerciants

Amb l’ànim d’assessorar, informar i estar al costat dels comerciants des de l’àrea de Seguretat Ciutadana, i per tal de garantir el plus de seguretat necessari en aquestes dates, la Policia Local de Salou ha decidit incrementar-ne la vigilància. Aquesta iniciativa parteix d’un sistema bàsic de proximitat on l’atenció directa i continuada, per part dels agents, afavoreix un marc adequat per l’exercici comercial amb totes les garanties de seguretat, complementat a més amb l’habitual campanya de presència en els horaris de tancament comercial. Aquestes dues patrulles de proximitat es repartiran entre torns de matí i de tarda, i es reuniran amb els responsables dels establiments donant un recull de consells senzills i pràctics per evitar robatoris i furts, i explicant detalladament les mesures de prevenció de delictes que poden patir relacionats amb targetes de crèdit o bitllets falsos.

El regidor de Seguretat Ciutadana, David González, acompanyat de la regidora de Comerç Martina Fourrier i del cap de la Policia Local, José Luís Gargallo, explicava que “el comerç mereix una especial atenció per part nostra, més especialment en aquestes dates on tenim tant a prop la campanya de Nadal i Reis amb el valor afegit que suposa el garantir la seva seguretat i la dels seus clients com a consumidors”.

El dispositiu de seguretat de la Policia Local s’acompanya amb el lliurament del calendari de l’any vinent que edita la policia local; i una adhesiu amb els telèfons de contacte de la comissaria i d’emergències, a més d’una sèrie de recomanacions als comerciants que ara, en aquestes dates nadalenques es recorden amb la finalitat d’evitar petis delictes i furts:

-No acumular diners en efectiu a les caixes registradores i buidar-les sovint.

-Evitar portar grans quantitats de diners a les entitats bancàries i fer-lo gradualment, sense esperar-se al tancament del comerç.

-Comprovar sempre les mesures de seguretat dels bitllets d’euro.

-Limitar les vies d’accés a l’establiment per facilitar el control i dificultar la fugida en cas de robatori.

-Advertir amb rètols que es pot demanar als clients que ensenyin les seves bosses, motxilles.

-Instal·lar xips de seguretat en els productes.

-Recordar que les targetes de crèdit són personals i intransferibles.

-Ser rigorós a l’hora de comprovar les dades del titular de la targeta.

-Davant qualsevol irregularitat, sospita o moviment estrany, no entrar en discussions i avisar amb discreció a la Policia.

Com a novetat d’aquest any, recordar que el telèfon de la Policia Local passa a ser gratuït per als ciutadans que vulguin contactar-hi, sent aquest el 900 309 212.

Per la seva part, la regidora de Comerç, Martina Fourrier, destacava que “aquestes campanyes són molt importants pels establiments que es veuen recolzats, protegits i això és el que busquem; perquè dóna una imatge de seguretat i de proximitat”.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1330700.JPG
P1330689.JPG
P1330708.JPG

Document Actions