Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Augmenta l’ús dels punts de recàrrega de cotxes elèctrics a Salou

dilluns 13 maig 2019

El nombre de targetes “Salou eficient” entregades al 2019 ha augmentat més d’un 40%

Des de l’estiu de l’any passat estan disponibles dos punts de recàrrega de cotxes elèctrics al carrer Via Roma. Aquest servei s’ofereix sense cost, i s’emmarca dins del projecte de transformació de Salou com a Ciutat Intel·ligent.

Per fer ús d’aquest servei és necessari una targeta RFID “Salou eficient” que proporciona l’Ajuntament de Salou, i que funciona en tots el punts de recàrrega adherits a la plataforma de municipis per la interoperabilitat de l’Institut Català de l’Energia, com Cambrils, Reus i Barcelona. Aquestes targetes s’entreguen sense cost als titulars de vehicles elèctrics o híbrids endollables censats a Salou, mitjançant sol·licitud a l’OAC o a través de la Seu electrònica de la pàgina web.

El nombre de targetes “Salou eficient” entregades al 2019 ha augmentat més d’un 40%, i consolida la tendència alcista en l’ús d’aquests dispositius al municipi, incrementant tant el nombre de recàrregues mensuals, com el temps de recàrrega; que es situa en les 130 hores mensuals amb un augment del 60% en l’any en curs.

L’Ajuntament de Salou continua fomentant l’ús de combustibles alternatius, i preveu la instal·lació de nous punts de recàrrega en els propers mesos.

 

Document Actions