Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

L’Ajuntament lliura el pin de plata a un treballador i una treballadora pels seus 25 anys de servei dins de la funció pública

divendres 16 agost 2019

L’alcalde, Pere Granados, ha felicitat Consol Buj, de la Policia Local; i Joaquim Cazorla, de la Biblioteca Municipal, per la seva labor realitzada pel poble

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat avui un pin de plata a un treballador i una treballadora del Consistori pels seus 25 anys de servei dins de la funció pública. El batlle, acompanyat pel regidor de cada àrea, Julia Gómez i Xavier Montalà, ha volgut agrair, concretament, els anys de dedicació i servei a Salou.

En la recepció a Alcaldia, s’ha homenatjat la Consol Buj, que ha estat la primera caporal femenina del municipi, des de 2005, però que treballa per l’Ajuntament, ja des de 2001.

També s’ha reconegut la trajectòria de Joaquim Cazorla, que va començar a treballar a la Biblioteca de Salou el 1992, any en què es va inaugurar l'equipament. Cazorla, que va guanyar la plaça de conserge de Biblioteca a través d’oposicions, va prestar servei també al Mercat Municipal durant 10 anys, per tornar, novament, a la Biblioteca, posteriorment.

A l’acte d’aquest matí hi han assistit el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán; la bibliotecària de la Biblioteca, M. Victòria Domingo; i l'inspector en cap de la Comissaria de Policia de Salou, José Luis Gargalló, entre altres, tots ells, familiars i amics dels homenatjats.

 

 

 

 

Galeria d'imatges

P1360119.JPG
P1360124.JPG
P1360129.JPG
P1360131.JPG

Document Actions