Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

L’Ajuntament organitza 4 tallers sobre Salvament i Socorrisme

dimarts 02 juliol 2019

Els tallers pretenen educar i formar a la ciutadania en primers auxilis, RCP i qüestions mediambientals

La regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Salou, juntament amb la concessionària Servitur Salvament SL, torna a oferir enguany una sèrie de tallers gratuïts, per a tots els públics a les platges de Llevant i Ponent.

Aquests tallers començaran dimecres 3 de juliol a la Plaça de les Comunitats Autònomes amb una sessió adreçada als més petits, on se’ls ensenyarà a ser Socorrista per un dia i primers auxilis. El proper taller es durà a terme el dimecres 17 de juliol a la Plaça de les Comunitats Autònomes, on s’impartirà una sessió sobre qüestions mediambientals.

El següent dimecres 24 de juliol, tindrà lloc el tercer dels tallers que consistirà en unes nocions bàsiques sobre Reanimació Cardiopulmonar (RCP) i primers auxilis, a la Platja de Ponent, al costat de la Base de Salvament – Estació Nàutica, per a totes les edats. Finalment, el darrer taller es durà a terme el 4 de setembre a la Plaça de les Comunitats Autònomes, sobre RCP per a la gent gran, adreçat a usuaris de la tercera edat.

La regidora de l’àrea delegada, Julia Gómez, “en el dia a dia podem trobar-nos en una situació d’emergència i els coneixements que s’ensenyen en aquests tallers poden salvar una vida o auxiliar una persona que ha tingut una emergència de salut”. Gómez ha afegit que “la gratuïtat d’aquests tallers permet l’accés a tota la ciutadania que vulgui tenir unes nocions de primers auxilis i apropar els més petits a la professió de socorrista”.

Tots els tallers són gratuïts i l’horari per participar-hi és d’11 a 13 hores. S’avisarà per megafonia de les activitats que es fan a les dues platges a l’inici del servei i mitja hora abans de començar.

Galeria d'imatges

Demà, primer taller de Salvament i Socorrisme.jpg

Document Actions