Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

La campanya “Seguretat al Nadal” de la Policia Local de Salou reforça la vigilància a les zones comercials

dimarts 04 desembre 2018

Aquest matí, s’ha donat el tret de sortida a una vigilància intensiva per augmentar la seguretat i recordar consells pràctics als comerciants

Aquesta iniciativa també pretén millorar la comunicació i coordinació entre Comerciants i Policia per tal d’oferir una atenció més eficaç en els moments de necessitat

La Policia Local de Salou ha decidit promoure la campanya “Seguretat al Nadal”, on diversos agents de la plantilla visitaran aquests dies els comerços de Salou per tal de donar informació en matèria de seguretat i prevenció així com resoldre els seus dubtes i necessitats en matèria de seguretat. Aquesta campanya té com a objectiu assessorar, informar i estar al costat dels comerciants des de l’àrea de Seguretat Ciutadana, i garantir el plus de seguretat necessari en aquestes dates. Aquesta iniciativa parteix d’un sistema bàsic de proximitat on l’atenció directa i continuada, per part dels agents, afavoreix un marc adequat per l’exercici comercial amb totes les garanties de seguretat, complementat a més amb l’habitual campanya de presència en els horaris de tancament comercial. Paral·lelament, la campanya busca millorar la comunicació i coordinació entre Comerciants i Policia per tal de poder desenvolupar amb atenció més eficaç en els moments de necessitat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, David González, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats i del cap de la Policia Local, José Luís Gargallo, explicava que “aquesta campanya és molt necessària en aquesta època de Nadal, ja que s’incrementa l’afluència de persones a les botigues, de manera que cal reforçar la seguretat sobretot en horari de tancament”. González afegia que “amb aquest reforç des de l’Ajuntament volem transmetre als comerciants que poden comptar sempre amb la Policia Local”. Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Martina Fourrier, ha volgut destacar que “el comerç està molt content del resultat de la campanya similar que es va dur a terme l’any passat per aquesta època” i ha fet referència a “la importància de comprar productes homologats als comerços de proximitat”.

Aquesta visita serà aprofitada per tal d’actualitzar les dades del Padró comercial. A més, els agents faran entrega d’un adhesiu amb els números del telèfon d’urgència per col·locar-lo en un lloc visible i així poder tenir-lo a mà en cas de necessitat; un calendari de la Policia Local de Salou de l’any 2019; i una postal nadalenca; així com un díptic que recull una sèrie de recomanacions als comerciants que ara, en aquestes dates nadalenques es recorden amb la finalitat d’evitar petits delictes i furts:

-No acumular diners en efectiu a les caixes registradores i buidar-les sovint.

-Evitar portar grans quantitats de diners a les entitats bancàries i fer-lo gradualment, sense esperar-se al tancament del comerç.

-Comprovar sempre les mesures de seguretat dels bitllets d’euro.

-Limitar les vies d’accés a l’establiment per facilitar el control i dificultar la fugida en cas de robatori.

-Advertir amb rètols que es pot demanar als clients que ensenyin les seves bosses, motxilles.

-Instal·lar xips de seguretat en els productes.

-Recordar que les targetes de crèdit són personals i intransferibles.

-Ser rigorós a l’hora de comprovar les dades del titular de la targeta.

-Davant qualsevol irregularitat, sospita o moviment estrany, no entrar en discussions i avisar amb discreció a la Policia.

Per a qualsevol informació addicional, els comerciants i ciutadans poden contactar amb la Policia local al telèfon gratuït 900 30 92 12 o al correu electrònic policia@salou.cat

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

foto 1.JPG
foto 2.JPG
foto 3.JPG
foto 5.JPG

Document Actions