Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

La Policia de Platja renova l’equipament aquesta temporada d’estiu amb sis bicicletes

dijous 05 juliol 2018

S’han invertit 4.200 euros en la compra del material policial destinat al control de la zona costanera del municipi

 

La comissaria del passeig Jaume I atén a diari de les deu del matí i fins a les vuit del vespre; la resta de l’horari ho fa a través d’un intèrfon connectat les 24h a la comissaria central de la policia

 

Aquest matí s’ha presentat el nou equipament de la unitat de Policia de Platges de Salou que treballa destinada a la comissaria de costa del passeig Jaume I. Enguany s’han renovat les sis bicicletes de muntanya amb les quals es patrulla pel litoral entre la plaça Venus i el carrer Vaporet, al Cap Salou. Aquest mateix servei s’ofereix en temporada baixa a les zones rurals i de proximitat del municipi. Les bicicletes, totalment equipades, han suposat una inversió de 4.200 euros i són la principal eina de mobilitat dels agents; a la que també se li suma un vehicle elèctric i un quad que també treballen per garantir l’atenció i seguretat a la zona amb major densitat del municipi.

L’alcalde accidental, Marc Montagut, junt amb el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, junt amb el Cap de la Policia Local, José Luis Gargallo i part dels agents que cobreixen el torn de platges han fet una foto de família a les portes de la comissaria, que va obrir per Sant Joan i que tancarà les seves portes el 30 de setembre. En total són 14 agents i dos caporals que cobreixen les patrulles i l’atenció a la comissaria en un ampli horari que va de les 10 del matí a les 20h del vespre de dilluns a diumenge; però que un cop tanca les portes, segueix oferint una connexió amb la comissaria central de la Policia les 24 h del dia a través d’un intèrfon.

 

El regidor González ha explicat que l’any passat  “en poc més de 3 mesos es van comptabilitzar més de 4.000 atencions des de la comissaria de platja que duen a terme funcions bàsicament assistencials, de recollida de denúncies, informació sobre la ciutat  i també de vigilància i de seguretat, així com de suport al servei de socorrisme”. La comissaria ja fa dotze anys que obre les seves portes any rere any coincidint amb la temporada d’estiu.

Aquesta comissaria serveix també com a centre neuràlgic de coordinació de les platges i de seguretat donada la proximitat amb la màxima concentració de persones al municipi; i tenen fil directe també amb els responsables de les guinguetes que hi ha repartides pel litoral i estan ubicades al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, al costat de la base principal de Salvament i Socorrisme. A més, el regidor ha recordat que, com a destinació de turisme familiar que és Salou, tant les guinguetes com a la comissaria dispensen polseres identificatives pels nens i nenes per tal que puguin ser identificats, i s’ha reeditat el conte de  ‘la Confetina va a la platja’ amb consells de seguretat i de bany adreçat als més petits.

Galeria d'imatges

salutacio .png
20180705_105329.jpg
comissaria.JPG
quad_policia_local.JPG

Document Actions