Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

La Policia Local de Salou substitueix passos elevats de reducció de velocitat per millorar la seguretat i reduir el soroll

dimecres 21 febrer 2018

Es tracta d’un pla de millora de les infraestructures per augmentar la seguretat en els entorns educatius

Properament, es preveu seguir actuant en altres indrets del municipi

La Policia Local de Salou està treballant en la substitució de 8 passos elevats de reducció de velocitat al carrer Barcelona,  carrer Ciutat de Reus, carrer Advocat Gallego i Passeig 30 d’Octubre, sobretot en zones pròximes a les escoles. Amb aquests treballs es pretén substituir els dos passos elevats de reducció de velocitat dobles existents, per un individual de més amplada que sigui més segur i que esmorteixi més el so. Properament, es preveu actuar a altres zones del municipi.

El regidor de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, David González, ha manifestat que “es tracta d’un pla de millora de les infraestructures de seguretat viària per tal de millorar la seguretat en els entorns educatius, així com en diversos indrets del municipi”. González ha afegit que “amb la substitució d’aquests passos elevats de reducció de velocitat s’augmenti la seguretat i es redueix el soroll”. 

Document Actions