Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

La Policia Local obra la comissaria de Platja per tal de donar un servei de proximitat a la zona turística i al passeig Jaume I

dijous 01 juny 2017

Per onzè any consecutiu s’obre aquesta instal·lació, que al llarg de la temporada passada, va realitzar més de 4.000 assistències

Avui s’ha posat en funcionament la comissaria descentralitzada de platja al passeig Jaume I de Salou on agents de la Policia Local en coordinació amb els Mossos d’Esquadra atenen des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre de manera presencial a les persones que hi acudeixin; ja sigui per consultar  informació del municipi o també per ajudar a tramitar denuncies. La comissaria dóna servei les 24 hores del dia a través d’un intèrfon situat a la porta de la comissaria de Platja que connecta amb la centraleta de la Policia Local. L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, la regidora de Platges, Julia Gómez, el cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, a més de membres dels Mossos d’Esquadra i de Guàrdia Civil i també personal de Salvament i Socorrisme i responsables de les guinguetes de platja han visitat avui la instal•lació que ha obert portes.  

El batlle ha destacat que “un any més volem oferir un molt bon servei de seguretat de proximitat tant als salouencs com als visitants, donant el servei complementari a les platges del municipi”. La temporada passada van ser més de 4.000 les atencions que es van prestar en aquestes instal•lacions.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha explicat que enguany “comptarem amb 17 efectius entre agents de platja i mobilitat amb bicicleta que vetllaran pel bon funcionament del servei oferint una policia de proximitat ràpida i resolutiva”. Bona part dels desplaçaments dels agents es fan a peu, en quad o vehicle elèctric a més de la divisió de policies que patrullen pel litoral en bicicleta i que recorren uns 6.000 quilòmetres en els quatre mesos de temporada alta. Tots ells són agents preparats per atendre bàsicament als visitants i també el públic estranger i coneixen, com a mínim un parell d’idiomes.

Aquesta comissaria serveix també com a centre neuràlgic de coordinació de les platges i de seguretat donada la proximitat amb la màxima concentració de persones al municipi; i tenen fil directe també amb els responsables de les guinguetes que hi ha repartides pel litoral. Les instal·lacions estaran obertes fins al 30 de setembre. S’ha ubicat al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, al costat de la principal base de Salvament i Socorrisme i obre de les 10 del matí i fins a les vuit del vespre. Fora d’aquestes hores però, hi ha un intèrfon connectat amb la comissaria central que funciona les 24h al dia.

Un any més, els propietaris de les guinguetes de platja també estaran connectats amb la comissaria de platja mitjançant walkie-talkie per tal de coordinar-se des d’un primer moment i donar un menor temps de resposta i una major agilitat davant un possible avís d’incidències a la platja. A més, amb la voluntat de millorar els serveis d’informació i atenció al visitant es lliuraran les polseres identificatives als infants, com un servei més de turisme familiar, en coordinació amb el Patronat de Turisme.

Galeria d'imatges

comissaria.jpg
poli_2.JPG
visita.JPG
att.JPG
poli_3.JPG

Document Actions