Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

S’inicien els treballs de pintura horitzontal als carrers de Salou

dimarts 02 abril 2019

Des de la Policia Local es demana que es respecti la senyalització de les vies. Les tasques de renovació de les senyals horitzontals es realitzaran a un total 37 carrers del municipi

Aquesta setmana han iniciat els treballs de manteniment de la pintura a la xarxa viària del municipi i que afectaran a diversos carrers que es coordinen des de l’àrea de Mobilitat des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament. Es tracta d’una acció que es realitza periòdicament per tal de garantir la seguretat vial dels ciutadans.    

El pintat, que s’efectuarà amb pintura acrílica i amb reflectant antilliscant , es realitzarà a un total de 37 carrers del municipi com el passeig Jaume I o la Via Roma, d’entre altres. Les zones previstes per pintar consten de passos de vianants, símbols, illetes, parades de bus, parades de taxi i zones de càrrega i descàrrega.

L’Ajuntament destinarà un pressupost de 184.111€ per l’execució dels treballs – adjudicades a API Movilidad- que tindran una durada prevista d’aproximadament 4 mesos. Tot i així, hi ha èpoques de l’any, com Setmana Santa i l’estiu, que segons el criteri del departament de mobilitat de la Policia Local no es podran realitzar les tasques als carrers.  

Galeria d'imatges

20190402_092307.jpg
20190402_093135.jpg

Document Actions