Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Salou activa avui la zona blava d’estiu

dijous 01 juny 2017

Es posa en funcionament l’estacionament regulat al municipi fins al 30 de setembre


Amb l’arribada de la temporada estival Salou activa la zona blava d’estiu des d’avui dijous 1 de juny i fins al 30 de setembre inclòs. L’horari de vigència és de les 10 a les 14 i de les 17 a les 22 hores, de dilluns a diumenge, festius inclosos. Un cop passades aquestes dates només restaran actives les zones blaves exclusives de tot l’any i que s’apliquen als carrers Barcelona, Berenguer de Palou, Via Augusta, Via Roma i Ciutat de Reus (a determinades zones) per tractar-se de zones comercials i per la necessitat de generar una major rotació circulatòria.

Els ciutadans amb l’impost de vehicles domiciliat a Salou que disposin de la targeta d’aparcament de resident podran expedir un tiquet per aparcar en zona blava fins esgotar el crèdit de què disposi, depenent del tipus. La tarifa l’hora és de 1.25€, amb un total de 4 hores màximes per tiquet. Un cop finalitzada la targeta o en cas de no disposar de la mateixa, es podrà utilitzar l’APP per a major comoditat i control alhora de fer el pagament.

Recordar que Salou disposa de l’APP, “elparking” per tal de realitzar els pagaments de la zona blava a traves de dispositius mòbils i facilitar així la gestió dels usuaris. Podrà trobar més informació al web https://www.elparking.com o descarregar-se l’APP disponible tant per AppStore com per a Google play.

Galeria d'imatges

zonablava.jpg

Document Actions