Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Salou busca la complicitat veïnal per incorporar les aportacions d’entitats i associacions al Pla de Mobilitat

dimecres 20 febrer 2019

El dijous 28 de febrer s’ha programat una sessió oberta a la ciutadania interessada en dir-hi la seva i aportar idees de com els agradaria que fos el Salou del 2029

El Pla de Mobilitat del municipi -en el que es treballa des del 2018- està en fase de diagnosi tècnica

La regidoria de Participació Ciutadana fa una crida als veïns/es i a entitats, a més dels membres integrants dels diferents consells assessors creats al municipi per tal que assisteixin a la sessió informativa i participativa per tractar les qüestions referides al Pla de Mobilitat de Salou que està actualment en fase de diagnosi tècnica i en la que hi treballen de manera transversal les regidories de Policia Local i Mobilitat i la de Gestió de territori. La trobada -oberta a tothom- serà el dijous 28 de febrer de les 18 i fins a les 20 h a la Sala Europa del TAS.  

 

Aquest taller participatiu pretén posar en coneixement dels veïns/es que l’Ajuntament de Salou ha iniciat el procés d’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana del municipi (PMU) per tal de definir un model de mobilitat més sostenible i acord amb les normatives ambientals; un pas que es dóna des del govern municipal, i d’acord amb el reglament de participació ciutadana que acompanya la 1ª fase del Pla de mobilitat.

 

Des de la regidoria de Participació Ciutadana s’enviarà una comunicació a entitats, associacions, i membres dels consells territorials i sectorials per tal de convidar-los activament a participar; però en tot cas, també resta obert a la ciutadania en general que hi vulgui participar. Caldrà enviar un correu electrònic a participacio@salou.cat o bé omplir el següent formulari web: https://www.salou.cat/ca/la-ciutat-per-temes/policia-local-i-mobilitat/pla-de-mobilitat-urbana/proces-participatiu

 

Com s’organitza el taller?

El taller -dirigit per l’empresa especialista en mobilitat Intra, i encarregada de la redacció del projecte a Salou- s’iniciarà amb una breu presentació del què és un Pla de Mobilitat Urbana (PMU); s’exposaran els treballs tècnics actuals de diagnosi que ja estan redactats i també s’explicarà perquè cal tenir-ne un al municipi on es diferencien les realitats en temporada alta i a l’hivern... A la sessió del proper dijous es duran a terme diferents fases dirigides al voltant de ‘Com ens agradaria que fos Salou d’aquí a 10 anys, al 2029’, i també la reflexió de ‘Com està avui Salou?’ a través de diferents grups de treball. Es treballaran aspectes com la mobilitat entre els vianants, la mobilitat en bicicleta; el transport públic; la mobilitat dels vehicles motoritzats i altres qüestions.

 

Es preveu l’assistència dels regidors de Seguretat Ciutadana David González; de Gestió de Territori, Marc Montagut i de Participació Ciutadana, Julia Gómez, els quals donaran la benvinguda a la sessió però posteriorment no participaran de la mateixa.

 

Document Actions