Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Salou celebra un any més la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb l’edició d’un tríptic informatiu sobre mobilitat per als ciclistes

dimarts 18 setembre 2018

La campanya dona una sèrie de consells i normes per tal de circular en bicicleta de forma correcta i segura pel municipi

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat Europea, alhora que a Catalunya, i també a Salou, es celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema europeu ‘Combina i mou-te!’, la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

Des de les regidories de Policia Local i Mobilitat, i Salut de l’Ajuntament de Salou han dissenyat una sèrie d’actes per tal de sumar-se a la iniciativa. Així doncs, diversos agents de la Policia Local han organitzat una sortida en BTT Salou - Mont-roig - Salou, mentre que des del grup anem a caminar han organitzat una sortida per diferents indrets del municipi.

Més enllà d’aquest acte, el dimecres 26 diverses persones participaran a la cursa del transport consistent en sortir des de l'Ajuntament de Salou a les 9  del matí en direcció a l’Ajuntament de Tarragona amb diferents formes de transport (transport públic, vehicle privat convencional  i vehicle privat elèctric o híbrid) a efectes d’analitzar el cost econòmic i el temps de durada dels desplaçaments i poder fer una comparativa dels inconvenients i avantatges de cada modalitat.

Com a novetat, aquest any, la Policia Local ha editat una nova campanya de conscienciació per als ciclistes mitjançant uns tríptics informatius en els que s’explica la normativa junt amb diferents consells o recomanacions. Dos agents cívics, juntament amb els agents de la Policia Local, seran els encarregats de dur a terme la campanya informant i prevenint als ciclistes de la normativa vigent, junt amb diversos aspectes en matèria de mobilitat tant a nivell escolar com a nivell d’oci i treball.

Per últim, fins al 26 de setembre s'insta a la participació en el concurs fotogràfic "ClicMob!", que consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible a la xarxa Instagram amb l'etiqueta #mobilitat2018.  Les fotografies que, a més, incloguin l'etiqueta georeferenciada #mobilitat2018_ATMtarragona participaran en el premi que s'ofereix per a l'àmbit territorial de Tarragona. Les bases i el detall dels premis del concurs es pot consultar al web de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

2018-SEM_cartell_generic_A3.jpg

Document Actions