Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Salou dedica una plaça a l’agent de la Policia Local mort en acte de servei l’any passat

dimecres 05 juliol 2017

Ha estat un dels acords del plenari d’avui dimecres, el corresponent al mes de juliol

 

El ple de l’ajuntament de Salou ha adoptat els següents acords avui en la sessió plenària corresponent al mes de juny:

300.- Assumptes de serveis generals, seguretat ciutadana i mobilitat

301.- Donar compte i ratificació del recurs ordinari número 57/2017, contra l’aprovació definitiva del projecte de "millora, ampliació de sanejament i Connexió amb l’Edar de Reus dels sectors situats al sud-est del terme Municipal de Reus a l'entorn de la riera de la Boella i la Baorada" (expedient Número 1255/2017). Aquesta s’ha aprovat per unanimitat. (8 de CiU, 4 del PSC, 4 C’s, 2 ERC, 2 PP i 1 de Guanyem)

 

400.- Asssumptes de serveis als ciutadans

401.- Ratificació, si s'escau, de l'acord de la junta de govern local de data 15 de juny de 2017, pel qual s'aprova el model de conveni de col·laboració educativa per a la formació pràctica en centres de treball (crèdit lectiu a l'empresa - alumnes de batxillerat) entre l'ajuntament de Salou i la Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament i els centres Educatius de batxillerat de Salou (expedient número 4954/2017) Aquesta s’ha aprovat per unanimitat. (8 de CiU, 4 del PSC, 4 C’s, 2 ERC, 2 PP i 1 de Guanyem).

 

 

402.- assignació, si s'escau, del nom de "plaça Alberto Macías Herrera" a la Plaça situada a la derivació des de la plaça europa cap al carrer major, des de l'avinguda principat d'Andorra (expedient número 4947/2017) Aquesta s’ha aprovat pels vots favorables de 8 de CiU, 4 del PSC, 4 C’s, 2 ERC, 2 PP i l’abstenció del regidor de Guanyem Salou.

 

 

500.- Assumptes de Benestar i Serveis Socials

501.- Aprovació, si s'escau, del nou conveni entre el consell comarcal del Tarragonès i l'Ajuntament de Salou per a fer extensiva la gestió del servei de traductors i intèrprets comarcal, als diferents serveis públics existents a l'ajuntament de Salou que treballen en el marc del programa integral d’acollida (expedient número 3474/2017). Aquesta s’ha aprovat per unanimitat. (8 de CiU, 4 del PSC, 4 C’s, 2 ERC, 2 PP i 1 de Guanyem).

 

 

600.- mocions presentades pels diversos grups polítics

601.- Moció presentada pel grup municipal de Ciutadans-partit de la Ciutadania Salou, sol·licitant que s'estableixi la celebració anual d'un ple Extraordinari per debatre l'estat del municipi (expedient número 5766/2017) L’han votat a favor els 4 regidors de Cs i els 2 del PP i en contra, el govern, a més dels 2 regidors d’ERC i el regidor de Guanyem Salou.

 

602.- Moció que presenta el grup municipal del Partit Popular rebutjant el Referèndum il·legal anunciat pel proper 1 d'octubre de 2017 (expedient Número 5791/2017). En aquest punt l’han votat de manera favorable els 2 regidors del PP, els 4 del PSc (després d’una transacció) i els 4 regidors de Cs. L’han votat en contra els 8 regidors de CiU amb explicacions de vot diferenciades entre els regidors de FUPS i els del Pdcat i Demòcrates; els 2 d’ERC i el regidor de Guanyem Salou.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

ple.jpg
ple_referendum.jpg

Document Actions