Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Salou envia targetes gratuïtes de recàrrega a tots els vehicles elèctrics del municipi

dilluns 27 agost 2018

Aquells cotxes que necessitin fer ús del punt de recàrrega de la Via Roma la podran sol·licitar a l’OAC

L’àrea de Qualitat de l’Ajuntament de Salou ha enviat a tots els vehicles elèctrics i/o híbrids endollables del municipi una carta informativa que conté, a més, una targeta d’activació i ús pel punt de recàrrega de la via Roma, davant del mercat municipal. Per tal de poder fer ús del servei  es necessita una targeta RFID que proporciona l’Ajuntament. Aquestes targetes, a partir d’ara s’entregaran des de l'OAC a les persones que tinguin un cotxe elèctric o híbrid endollable empadronat a Salou, i que ho sol·licitin per instància. La targeta s'entrega sense cost; i la recàrrega del vehicle a Salou també és gratuïta. Actualment hi ha una trentena de vehicles d'aquestes característiques al municipi.

A més, cal destacar que les targetes de ‘Salou eficient’ funcionen en tots els punts de recàrrega adherits a la plataforma de municipis per la interoperabilitat de l’Institut Català de l'Energia (ICAEN) com Cambrils, Reus, Barcelona, etc. 

Salou compta amb un doble punt de recàrrega semi-ràpida per a vehicles elèctrics en el que es poden  carregar 2 vehicles a la vegada, es un equip que disposa de 22 kW i té la capacitat de càrrega un vehicle del 0 al 100% en un temps d’entre 2 i 4 hores segons el vehicle. Pel que fa a les prestacions de càrrega el punt disposa de 2 connectors tipus 2, connector estàndard europeu específic per a vehicles elèctrics (principalment per a cotxes i furgonetes) i 2 endolls tipus Schuko (principalment per a motos, quadricicles i bicicletes). 

 

Per més informació es pot consultar la web eficient.salou.cat

Document Actions