Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Salou impulsa el debat sobre les noves tecnologies de mobilitat a les ciutats intel·ligents

divendres 01 juny 2018

La sala Costa Daurada del Teatre Auditori de Salou acull el proper dimecres, 6 de juny, la primera jornada Smart Mobility de Salou, un fòrum que pretén compartir i posar en valor les solucions més eficients i innovadores que s'estan desenvolupant a dia d'avui les ciutats 'intel·ligents'. En la trobada participen experts d'algunes de les companyies més punteres en matèria de noves tecnologies al servei de la seguretat viària i la mobilitat com Miguel Ángel Savi (Dextron), Luis Chamorro (Saima) o Iván Moreno (Mensurtech).
 
Manuel Mogarra, de la consultora Ipark, César García, director d'explotació de la Societat Municipal d'Aparcaments de Las Palmas, i Eva Solernou, directora de la sala control de Reus Mobilitat, s'exposaran els detalls d'experiències reals que s'estan desenvolupant ja en la actualitat i que permeten visualitzar el que la tecnologia pot fer per millorar la qualitat de vida quotidiana dels ciutadans.
 
La jornada també servirà per repassar les estratègies més locals i com s'integren en els plans territorials de mobilitat. Per efectuar aquesta reflexió intervindran Daniel Miravet, de l'àrea de l'ATM Camp de Tarragona, Yolanda Quílez, regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat de l'Ajuntament de Cambrils, i Josep Acero, regidor d'Ocupació del Domini Públic, Mobilitat i Accessibilitat de l'Ajuntament de Tarragona .
 
La 'Smart Mobility Salou' està impulsada des de l'agrupació Empresaris de Tarragona (EdT), la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City en col·laboració amb l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Salou. El primer tinent d'alcalde de Salou i regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, serà l'encarregat d'obrir la Smart Mobility Salou, i el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, de la cloenda del seminari. Acompanyaran al primer tinent d'alcalde en l'obertura el president de EdT, Sebastià Cabré, i el director de la Càtedra Smart City de la URV, Santiago Castellà.
 
Les inscripcions, -amb places limitades-, són gratuïtes i es poden fer a l'adreça electrònica info@empresarisdetarragona.cat.

Galeria d'imatges

1a_jornada_smart_mobility.jpg

Document Actions