Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Un xoc frontal entre un vehicle i un autobús deixa un balanç de 5 víctimes mortals

diumenge 27 agost 2017

El conductor, la seva esposa i la germana d'aquesta eren de Reus i viatjaven amb una parella de germans amics del matrimoni que estiuejaen a Salou, originaris de l'Aragó

L'Ajuntament dóna el condol a familiars i amics. Els fets han succeït a les 16.30 hores a l'avinguda de Cap Salou, a la zona entre Replanells i Pla de Maset

Cinc dotacions de la Policia Local de Salou, a més de dues ambulàncies del SEM i un altre vehicle mèdic, i diverses unitats dels Mossos d'Esquadra han actuat aquesta tarda als voltants de les 16.30h en un accident de trànsit que ha tingut lloc a Salou. Els fets, segons fonts de la Policia Local de Salou -qui porta la investigació del cas-, s'haurien produït quan un vehicle tot terreny, un Honda CRV, hauria envaït el carril contrari xocant amb un autobús de front. Aquest impacte ha provocat la mort dels 5 ocupants del vehicle -matriculat a Reus- i que conduïa una persona de 83 anys, veí de Reus. La resta d'ocupants del vehicle eren la seva esposa, i la germana d'aquesta. A més, també hi hauria una parella de germans amics del matrimoni que estiuejaen a Salou i que serien originaris de l'Aragó. Totes elles serien persones ja jubilades.

Segons les primeres investigacions de la  Policia Local de Salou el cotxe hauria dut a terme una maniobra d'invasió del carril contrari -en una via en perfecte estat, amb visibilitat i amb línia contínua- per intentar esquivar un vehicle que obria la porta i aleshores hauria xocat frontalment amb un autobús de la línia regular de la companyia Plana. Cal destacar també que ni el conductor de l'autobús ni els passatgers haurien sofert danys, així com tampoc les persones ocupants del vehicle estacionat que ha obert la porta.
L'accident ha tingut lloc a l'avinguda del Cap Salou, concretament, el tram entre Replanells i Pla de Maset. Així, l'autobús anava des de Pla de Maset per l'avinguda de Cap Salou en direcció a la carretera de la Costa i el vehicle anava des de la carretera de la Costa en direcció a Pla de Maset.

Des de l'Ajuntament, es lamenten profundament els fets ocorreguts aquesta tarda a Salou i es dóna el condol tant als familiars i amics de les cinc víctimes mortals.

Galeria d'imatges

2.jpg
1.jpg
1.jpg

Document Actions