Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Concurs Instagram 'Pels carrers de Salou'

CONCURS INSTAGRAML’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme, ha posat en marxa el nou concurs d’Instagram “Pels carrers de Salou”, per tal de descobrir les figures de Nadal distribuïdes per tot el municipi. 

Per poder participar, petits i grans hauran de fotografiar-se, de la forma més original i divertida, i compartir la imatge a Instagram, posant els hashtags #salou, #visitsalou i #comprasalou. Es podrà participar fins al 27 de desembre de 2020.

Les figures es reparteixen pel parc infantil del darrere de la plaça de la Pau; el carrer Berenguer de Palou; el Mercat Municipal; la plaça de Sant Jordi; la plaça del Carrilet; el carrer Barcelona; el Nucli Antic; la plaça Bonet; i l’Espigó del Moll. Cal recordar que els serveis municipals de neteja procedeixen, diàriament, a la seva desinfecció, per tal de vetllar per la seguretat i la salut de les persones.

El primer premi serà de 200 euros; el segon, de 100 euros; i el tercer, de 50 euros, en vals de compra per als comerços de Salou.

Document Actions