Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

COVID-19: Oficina de Suport a l'Empresa i Professionals Autònoms

L’Oficina de Suport a l’Empresa  s’encarrega d’assessorar, per telèfon i correu electrònic, a les les empreses i professionals autònoms que sol.licitin informació sobre les noves mesures econòmiques i financeres que s’han posat en marxa des de les diferents administracions públiques per respondre a la situació generada per la crisi sanitària de la COVID-19.
 
Podeu contactar a través:
 
Telèfon:  687 20 94 35

 

Ajuntament de Salou

Persones autònomes i empreses:

  • Ajornament de la data dels càrrecs dels tributs anteriors que estiguin domiciliats, de la següent forma: IVTM i guals es girarà el càrrec el dia 1 d'agost (es feia el dia 4 d'abril). Taxa de residus i IBI es girarà el dia 1 de setembre.
  • Les taxes per ocupació de domini públic (terrasses) i de recollida de residus al comerç queden exemptes de pagament o amb dret a devolució de l'import, des del moment en què l’activitat d’obertura al públic va quedar suspesa i mentre duri l’Estat d’Alarma.   
  • En els tràmits amb els tributs municipals, s’allarga el termini per recórrer o sol·licitar-ne la devolució durant el temps que duri l’Estat d’Alarma.
  • L’Ajuntament facilitarà la realització d’ajornament i/o fraccionament de pagament de tributs, en funció de cada situació concreta.

 

Establiments comercials, de serveis i restauració de Salou

Tots els establiments de Salou, que puguin ser oberts, i que ofereixin els seus productes a domicili durant el confinament, poden apuntar-se al directori dels comerços a domicili de Salou:

ETS UN ESTABLIMENT I VOLS ENDINSAR-TE EN EL MÓN DEL COMERÇ A DOMICILI? - Emplena el formulari d'alta (fes clic aquí)

Trobaràs tota la informació a Slow Shopping - Comerç a Domicili

i recorda:

 

Ajuts i mesures econòmiques impulsades pel Govern de l’Estat i la Generalitat de Catalunya

Ajuts per a empreses i autònoms:

 

Préstecs i crèdits:

 

 Ajustament temporal de l’activitat (ERTO):

 

Ajornament de tributs:

 

Teletreball i altres eines digitals

 

Consum:

 

Altres mesures:

 

Recomanacions:

 

Informa’t:

-El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la Finestra única digital per a totes les mesures impulsades:

 

 

Document Actions