Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

PROGRAMA D'AJUTS ADREÇATS AL TEIXIT COMERCIAL, DE RESTAURACIÓ I DE SERVEIS DE PROXIMITAT DE SALOU

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, ha posat en marxa una nova convocatòria d’ajuts econòmics per donar suport al comerç, la restauració i els serveis de proximitat, amb l'objectiu de fer front al nou escenari post COVID-19, destinant un total de 100.000 euros. Es poden beneficiar d’aquests ajuts les persones físiques o jurídiques: autònoms i petites empreses de comerç, restauració i de serveis de proximitat de Salou.

La finalitat d’aquest programa d’ajudes és contribuir a l’adaptació del sector a la nova situació: la seguretat en els establiments com a element fonamental en la recuperació i la reactivació; les eines tecnològiques i digitals aplicades al retail per esdevenir comerços tecnològics de proximitat; els nous reptes davant la sostenibilitat; la millora de la imatge comercial de l’establiment; i les noves activitats, amb local establert al municipi.

Aquest programa inclou cinc línies d'ajuts:

  • LÍNIA 1: Per a noves activitats, amb local establert al municipi de Salou.
  • LÍNIA 2: Per a la renovació i modernització de l’establiment en l’àmbit tecnològic i digital.
  • LÍNIA 3: Per als elements i mesures que garanteixin la prevenció i seguretat davant el coronavirus.
  • LÍNIA 4: Per a la millora de la imatge comercial de l’establiment.
  • LÍNIA 5: Per a la millora de la sostenibilitat i/o estalvi energètic.

 

REQUISITS PER SOL·LICITAR ELS AJUTS (FES CLIC AQUÍ)

 

Presentació de sol·licituds: Des del 14 de juliol, i fins al 31 de desembre de 2021. Caldrà emplenar la instància de sol·licitud específica, i presentar-la, via online, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ), adjuntant tota la documentació requerida.

 

Més informació per telèfon o WhatsApp al número 687 209 435; o bé a través de correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@salou.cat

Document Actions