Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Les Fonts Ornamentals de Salou

les fonts ornamentals de Salou

Les Fonts Ornamentals es van inaugurar el 2007 i recorren tot el Passeig Jaume I, des de la Font Lluminosa fins a la Font Cibernètica, passant per la Font del Laberint. El conjunt el formen 1000 sortidors i guèisers.

 

FONT CIBERNÈTICAfont cibernètica

La Font Cibernètica està situada ben a prop del Port i de l'Espigó del Moll, just al davant del Patronat de Turisme de Salou. Un petit llac artificial acull una filera de sortidors que culminen en un petit pont, dissenyat per tal que grans i petits puguin caminar per sota d'uns increïbles rajos d'aigua. A més, als vespres i segons calendari, es pot gaudir d'un espectacular espectacle d'aigua, llum i música.

Horari Espectacles 2023

ATENCIÓ: Amb motiu de l'activació de la fase d'ALERTA del Pla de Sequera, la Font Cibernètica estarà fora de servei, fins a nou avís.

FONT LABERINTlaberint

Enmig del Passeig Jaume I trobem la Font del Laberint, un conjunt de guèisers que conformen un laberint circular d'aigua, on els nens poden gaudir d'una experiència única, tot jugant entre els sortidors d'aigua, especialment durant els mesos més calorosos de l'any. Es troba a l'alçada del carrer París.

Horaris 2023

ATENCIÓ: Amb motiu de l'activació de la fase d'ALERTA del Pla de Sequera, la Font del Laberint estarà fora de servei, fins a nou avís.

FONT LLUMINOSAlluminosa

El 1973 es va inaugurar la Font Lluminosa de Salou -obra de l'enginyer Carles Buïgas - amb una enginyeria excepcional per a l’època i que durant molts anys ha estat un element característic i punt d'atracció emblemàtic del municipi. Situada al Passeig Jaume I, a la Plaça de Francesc Germà disposa d'un programa de fins a 210 combinacions i 100 sortidors. 

 

 

        FONT DELS CARGOLS

La Font dels Cargols és una obra de l'artista Joan Ripollès. Aquesta es troba a l'espigó del moll de Salou, davant del Club Nàutic. La escultura està feta de bronze patinat. És un castell de caragols, uns empenyen els altres, i per la punta de les antenes hi ha un petit sortidor d’aigua que fa un joc de moviments i soroll aquàtic.

Horaris espectacles 2023

ATENCIÓ: Amb motiu de l'activació de la fase d'ALERTA del Pla de Sequera, les fonts estan inactives fins a nou avís.

 

 

Document Actions