Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Orientació laboral

Club de Recerca de Feina

club recerca feina.jpg

El Club de Recerca de Feina (CRF) és l’espai de recerca i orientació on les persones inscrites a la Borsa de Treball del SOM Salou tenen a la seva disposició els recursos i les eines necessàries per a la presa de decisions en l’accés al món laboral amb l’assessorament tècnic i el suport d’eines informàtiques.

En el CRF trobaràs orientació laboral i atenció personalitzada del personal tècnic del SOM Salou, cartellera d’ofertes de treball, publicacions amb altres ofertes, informació sobre formació ocupacional i contínua, models de currículum i cartes de presentació, telèfon i accés gratuït a internet per temes de recerca de feina, entre d’altres.

Càpsules de Recerca Activa de Feina

Des del SOM Salou es treballa activament per tal de proporcionar als seus usuaris recursos i eines que facilitin la seva inserció laboral i la promoció de les persones. En aquest sentit, el SOM Salou ofereix càpsules i tallers de recerca activa de feina que ajuden el participant a millorar les seves competències i habilitats professionals.

Les Càpsules de Recerca Activa de Feina (CRAF) són sessions de curta durada, de periodicitat setmanal dissenyades per grups reduïts on es treballen de forma pràctica recursos i eines que millorin les competències i habilitats dels participants com l'elaboració i/o millora del currículum, la carta de presentació, les dinàmiques de grup, les entrevistes de treball, la recerca activa de feina per internet i les competències personals, entre d’altres.

Orientació

pictograma orientacio.jpg

Des del SOM Salou oferim als usuaris inscrits a la Borsa de Treball Municipal un servei d’assessorament i orientació laboral individualitzat per tal de dotar a les persones que cerquen feina, de les eines i recursos que permetin millorar les seves oportunitats d’accés al mercat laboral.

En l'assessorament individual el personal del SOM Salou acompanya a la persona que cerca feina a reflexionar i identificar en quin punt del procés es troba, a investigar altres aspectes i vies que potser encara estan per explorar referents a la feina, valorar quines variables estan incidint en el procés, decidir on es vol arribar i definir el procés per aconseguir-ho. Aquest procés es realitza a través de:

  • Entrevista personal inicial
  • Itinerari personal d’orientació

Pots demanar cita per a la entrevista d’orientació laboral al Servei d'Ocupació Municipal trucant al 977 30 92 00 ext. 1104

 

Document Actions