Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Plans d'ocupació locals

plans d'ocupació locals

PLA D'OCUPACIÓ LOCAL 'JAUME I 2022':

L'Ajuntament de Salou, a través del Servei d'Ocupació Municipal SOM Salou, ha obert una nova convocatòria del nou Pla d'Ocupació Local “Jaume I”, amb 19 noves places: 4 peons de suport de feines de paleta; 2 peons i 1 oficial/a de muntatge i instal·lacions; 2 peons de suport de pintura i manteniment del mobiliari urbà; 2 peons de suport de tasques de desbrossament i jardineria; 1 auxiliar de suport a la prospecció i inserció laboral; 1 auxiliar de programes i subvencions; 1 agent cívic; 1 agent TIC; 1 dinamitzador/a juvenil; 1 tècnic/a de suport a l'emprenedoria i l’empresa; 1 tècnic/a de promoció del Patronat Municipal de Turisme; i 1 auxiliar de suport per a l’estabilització del personal temporal.

BASES I SOL·LICITUD PLA OCUPACIÓ LOCAL 'JAUME I 2022'

LLISTAT PROVISIONAL D'ADMESOS I EXCLOSOS PLA OCUPACIÓ LOCAL 'JAUME I 2022'

LLISTAT DEFINITIU D'ADMESOS I EXCLOSOS PLA OCUPACIÓ LOCAL 'JAUME I 2022'

RESULTAT DE LES PROVES PLA OCUPACIÓ LOCAL 'JAUME I 2022'

ESMENA DE DATES DE LES ENTREVISTES PLA OCUPACIÓ LOCAL 'JAUME I 2022'

 

PLA D'OCUPACIÓ LOCAL 'JAUME I 2021':

L’Ajuntament de Salou, mitjançant el Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), engega la sisena edició del Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2021”, per tal de seleccionar 21 persones que cobriran llocs amb perfils professionals de suport a la brigada en tasques de paleteria i de muntatge i instal·lacions; a més d’altres figures, com conserges d’instal·lacions municipals; dinamitzador/a juvenil; auxiliar recepcionista; gestor/a de programes i subvencions; auxiliar d’atenció a la ciutadania; agent cívic; tècnic/a de suport a la emprenedoria; tècnic/a d’inserció laboral; auxiliar de prospecció empresarial o tècnic/a en gestió ambiental.

BASES DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "JAUME I 2021"

MODEL INSTÀNCIA PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "JAUME I 2021"

LLISTAT PROVISIONAL D'ADMESOS I EXCLOSOS DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "JAUME I 2021"

LLISTAT DEFINITIU D'ADMESOS I EXCLOSOS DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL 'JAUME I 2021'

ANUNCI DELS RESULTATS DE LES PROVES DEL PROCÉS SELECTIU DEL PLA D’OCUPACIÓ LOCAL 'JAUME I 2021' 

ANUNCI DELS RESULTATS FINALS DEL PROCÉS SELECTIU DEL PLA D’OCUPACIÓ LOCAL 'JAUME I 2021'

cartell jaume I

 

PLA D'OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI 'SALOU 2020':

"L’Ajuntament de Salou, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou) i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona en base a la realització d'accions que fomentin la reactivació ocupacional i económica de la COVID-19, impulsa un nou Pla d’Ocupació Local “Salou 2020”, de caràcter extraordinari, que permetrà donar feina a 16 persones del municipi que es trobin en situació d’atur, com a demandants d’ocupació".

Les instàncies es podran presentar fins al 2 de novembre, a través de la Seu Electrònica (fes clic aquí), o, amb cita prèvia, preferentment, al SOM Salou, o, com a servei alternatiu, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Així, per demanar cita prèvia al Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), es podrà fer per telèfon, al 977 30 92 00, marcant les extensions 1104, 1315 i 1084; o a través de la Seu Electrònica, al següent enllaç (fes clic aquí).

D’altra banda, per sol·licitar cita prèvia a l’OAC, cal trucar al 977 30 92 92, o bé a través de la Seu Electrònica, al següent enllaç (fes clic aquí).

BASES DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI 'SALOU 2020'

INSTÀNCIA PLA D'OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI 'SALOU 2020'

LLISTAT PROVISIONAL DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES PLA D’OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI “SALOU 2020”

LLISTAT DEFINITIU DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES PLA D’OCUPACIÓ EXTRAORDINARI "SALOU 2020"

RESULTATS DE LES PROVES PLA D’OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI “SALOU 2020”

RESULTATS FINALS DEL PROCÉS SELECTIU CONVOCAT PER A L’ACCÉS AL PLA D’OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI “SALOU 2020” 

 

PLA D'OCUPACIÓ TORRE VELLA EDICIÓ 2020:

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat un nou Pla d'Ocupació Local Torre Vella 2020 amb quatre places. Està destinat a persones en situació d'atur, demandants d’ocupació o bé com ocupats/des en millora de feina, i amb titulació universitària. 

Els llocs de treball pels quals es convoca plaça són un orientador/a laboral, un prospector/a empresarial, un tècnic/a de suport a l'emprenedoria i un tècnic/a en gestió ambiental. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament a l’apartat de Programes d'Ocupació i Formació / Plans d’Ocupació Locals i al propi Servei d’Ocupació Municipal. Les instàncies es podran presentar a l’OAC, a la planta baixa de l’Ajuntament, i presentar-les al registre general, en horari de 8:30h a 14.00h, abans del proper dijous, 30 de gener.

BASES DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "TORRE VELLA 2020"

MODEL D'INSTÀNCIA DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "TORRE VELLA 2020"

ANUNCI DEL RESULTAT FINAL DEL PROCÉS SELECTIU CONVOCAT PER A L’ACCÉS AL PLA D’OCUPACIÓ LOCAL “TORRE VELLA 2020” DE L’AJUNTAMENT DE SALOU

CARTELL PLA OCUPACIÓ LOCAL TORRE VELLA 2020

 

Document Actions