Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Plans d'ocupació locals

plans d'ocupació locals

EDICIÓ 2020:

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat les 12 places del nou pla d’ocupació local “Jaume I 2020" que tenen en compte diferents sectors de la població per tal de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat. Les places a cobrir s’han dissenyat atenent els perfils professionals de les persones aturades de Salou i dels projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

En total s’han creat 12 llocs de treballs: 5 places de peó i oficial/a de jardineria i neteja; 3 de peó i oficial/a de muntatge i instal·lacions; 1 de dinamitzador/a juvenil; 1 de conserge d'instal·lacions municipals; 1 d'auxiliar recepcionista; i 1 d'auxiliar de programes i subvencions.

Es podran presentar les instàncies i la documentació necessària en la OAC fins el dimarts 2 de març de 2020.

BASES DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "JAUME I 2020"

MODEL INSTÀNCIA PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "JAUME I 2020"

pla docupació local Jaume I 2020

EDICIÓ 2020:

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat un nou Pla d'Ocupació Local Torre Vella 2020 amb quatre places. Està destinat a persones en situació d'atur, demandants d’ocupació o bé com ocupats/des en millora de feina, i amb titulació universitària. 

Els llocs de treball pels quals es convoca plaça són un orientador/a laboral, un prospector/a empresarial, un tècnic/a de suport a l'emprenedoria i un tècnic/a en gestió ambiental. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament a l’apartat de Programes d'Ocupació i Formació / Plans d’Ocupació Locals i al propi Servei d’Ocupació Municipal. Les instàncies es podran presentar a l’OAC, a la planta baixa de l’Ajuntament, i presentar-les al registre general, en horari de 8:30h a 14.00h, abans del proper dijous, 30 de gener.

BASES DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "TORRE VELLA 2020"

MODEL D'INSTÀNCIA DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "TORRE VELLA 2020"

LLISTAT DEFINITIU DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "TORRE VELLA 2020"

CARTELL PLA OCUPACIÓ LOCAL TORRE VELLA 2020

 

Document Actions