Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Plans d'ocupació locals

plans d'ocupació locals

PLA D'OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI 'SALOU 2020':

L’Ajuntament de Salou, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), impulsa un nou Pla d’Ocupació Local “Salou 2020”, de caràcter extraordinari, que permetrà donar feina a 16 persones del municipi que es trobin en situació d’atur, com a demandants d’ocupació.

Les instàncies es podran presentar fins al 2 de novembre, a través de la Seu Electrònica (fes clic aquí), o, amb cita prèvia, preferentment, al SOM Salou, o, com a servei alternatiu, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Així, per demanar cita prèvia al Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), es podrà fer per telèfon, al 977 30 92 00, marcant les extensions 1104, 1315 i 1084; o a través de la Seu Electrònica, al següent enllaç (fes clic aquí).

D’altra banda, per sol·licitar cita prèvia a l’OAC, cal trucar al 977 30 92 92, o bé a través de la Seu Electrònica, al següent enllaç (fes clic aquí).

BASES DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI 'SALOU 2020'

INSTÀNCIA PLA D'OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI 'SALOU 2020'

LLISTAT PROVISIONAL DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES PLA D’OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI “SALOU 2020”

LLISTAT DEFINITIU DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES PLA D’OCUPACIÓ EXTRAORDINARI "SALOU 2020"

RESULTATS DE LES PROVES PLA D’OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI “SALOU 2020”

RESULTATS FINALS DEL PROCÉS SELECTIU CONVOCAT PER A L’ACCÉS AL PLA D’OCUPACIÓ LOCAL EXTRAORDINARI “SALOU 2020” 

 

EDICIÓ 2020:

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat les 12 places del nou pla d’ocupació local “Jaume I 2020" que tenen en compte diferents sectors de la població per tal de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat. Les places a cobrir s’han dissenyat atenent els perfils professionals de les persones aturades de Salou i dels projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

En total s’han creat 12 llocs de treballs: 5 places de peó i oficial/a de jardineria i neteja; 3 de peó i oficial/a de muntatge i instal·lacions; 1 de dinamitzador/a juvenil; 1 de conserge d'instal·lacions municipals; 1 d'auxiliar recepcionista; i 1 d'auxiliar de programes i subvencions.

Es podran presentar les instàncies i la documentació necessària en la OAC fins el dimarts 2 de març de 2020.

BASES DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "JAUME I 2020"

MODEL INSTÀNCIA PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "JAUME I 2020"

LLISTAT DEFINITIU DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES DEL PROCÉS SELECTIU CONVOCAT PER A L’ACCÉS AL PLA D’OCUPACIÓ LOCAL “JAUME I 2020 “DE L’AJUNTAMENT DE SALOU

RESULTATS DE LES PROVES DEL PROCÉS SELECTIU CONVOCAT PER A L’ACCÉS AL PLA D’OCUPACIÓ LOCAL “JAUME I2020” DE L’AJUNTAMENT DE SALOU

RESULTATS FINALS DEL PROCÉS SELECTIU CONVOCAT PER A L’ACCÉS AL PLA D’OCUPACIÓ LOCAL “JAUME I 2020” DE L’AJUNTAMENT DE SALOU

pla docupació local Jaume I 2020

EDICIÓ 2020:

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat un nou Pla d'Ocupació Local Torre Vella 2020 amb quatre places. Està destinat a persones en situació d'atur, demandants d’ocupació o bé com ocupats/des en millora de feina, i amb titulació universitària. 

Els llocs de treball pels quals es convoca plaça són un orientador/a laboral, un prospector/a empresarial, un tècnic/a de suport a l'emprenedoria i un tècnic/a en gestió ambiental. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament a l’apartat de Programes d'Ocupació i Formació / Plans d’Ocupació Locals i al propi Servei d’Ocupació Municipal. Les instàncies es podran presentar a l’OAC, a la planta baixa de l’Ajuntament, i presentar-les al registre general, en horari de 8:30h a 14.00h, abans del proper dijous, 30 de gener.

BASES DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "TORRE VELLA 2020"

MODEL D'INSTÀNCIA DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "TORRE VELLA 2020"

ANUNCI DEL RESULTAT FINAL DEL PROCÉS SELECTIU CONVOCAT PER A L’ACCÉS AL PLA D’OCUPACIÓ LOCAL “TORRE VELLA 2020” DE L’AJUNTAMENT DE SALOU

CARTELL PLA OCUPACIÓ LOCAL TORRE VELLA 2020

 

Document Actions