Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Plans d'ocupació locals

plans d'ocupació locals

EDICIÓ 2019:

El servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat les 22 places del nou pla d’ocupació local “Jaume I 2019" que tenen en compte diferents sectors de la població per tal de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat. Les places a cobrir s’han dissenyat atenent els perfils professionals de les persones aturades de Salou i dels projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

En total s’han creat 22 llocs de treballs: 16 places de peó i oficial/a de paleteria, jardineria i neteja de muntatge i instal·lacions; 1 de dinamitzador/a juvenil; 2 de conserges d'instal·lacions; 1 d'auxiliar recepcionista; i 2 places d’auxiliar de programes i subvencions i suport a serveis ocupacionals. Es podran presentar les instàncies i la documentació necessària en la OAC fins el dimarts 2 d'abril.

BASES DEL PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "JAUME I 2019"

MODEL INSTÀNCIA PLA D'OCUPACIÓ LOCAL "JAUME I 2019"

EDICIÓ 2018:

El servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat un nou pla d'ocupació local Torre Vella 2018 amb tres places. Està destinat a persones en situació d'atur, demandants d’ocupació o bé com ocupats/des en millora de feina, i amb titulació universitària. 

Els llocs de treball pels quals es convoca plaça són un orientador/a laboral, un prospector/a d’empreses i un tècnic/a de suport a la emprenedoria i l’empresa. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament a l’apartat de Treballa/Plans d’Ocupació Local i al propi Servei d’Ocupació Municipal; i les instàncies es podran presentar a l’OAC, a la planta baixa de l’Ajuntament i presentar-les al registre general en horari de 8:30h a 14:00h abans del proper dimecres 14 de novembre.

EDICIÓ 2018:

El servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat les 25 places del nou pla d’ocupació local “Jaume I” 2018 que tenen en compte diferents sectors de la població per tal de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat. Les places a cobrir s’han incrementat aquesta nova edició i, com cada any, s’han dissenyat atenent els perfils professionals de les persones aturades de Salou i dels projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

En total s’han creat 25 llocs de treballs: 9 places de peó i oficial/a de paleteria; 7 de peó i oficial/a de jardineria; 3 de peó i oficial/a de muntatge i instal·lacions; 1 de dinamitzador/a juvenil; 2 d’agents cívic;  1 de peó de manteniment d’instal·lacions; i 2 places d’auxiliar de programes i subvencions.  Es podran presentar les instàncies i la documentació necessària en la OAC fins el dimarts 27 de març.

 

Document Actions