Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Servei d'Ocupació Municipal

Treball i Formació

 treball i formació

 

SERVEI PÚBLIC D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA, segons la RESOLUCIÓ EMT/3879/2021, de 22 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria anticipada per a l'any 2022, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, de les línies MG52, PRGC i PANP (SOC – TRFO EELL REACT) (ref. BDNS 603468) ha atorgat al Ajuntament de Salou 11 persones, 4 per la línia MG52, 2 per la línia PRGC i 5 per la línia PANP, que han començat la seva relació laboral amb l’Ajuntament amb data de 23 de maig.

L'objectiu d'aquest programa és què les persones en situació d'atur i més allunyades del mercat de treball, o bé amb més dificultats d'accedir-hi, millorin la seva ocupabilitat tot facilitant-los competències professionals mitjançant la subscripció d’un contracte laboral i el desenvolupament d’unes tasques professionals.

La convocatòria es dirigeix als col·lectius següents:

  • MG52: persones de 52 anys o més que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
  • PRGC: persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania.
  • PANP: persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

El SOC subvenciona els contractes de treball de 12 mesos a jornada completa i l'acompanyament a les persones contractades.

 

        

Document Actions