Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

La Marató de TV3 Salou

Alcalde de Salou

Salutació de l'alcalde de Salou, Pere Granados Carrillo

 

ALCALDE DE SALOU PERE GRANADOSEnguany, la Marató de TV3 ens implica a tots i a totes, i ens impregna d’un esperit de lluita que, probablement, poques vegades haurem experimentat, perquè la COVID-19, d’una manera o altra, ens ha colpejat a tota la societat, persones i families, amb més o menys intensitat.

I davant d’això, és precisament la ciència, la recerca i el món del coneixement que ens aporten aquelles reflexions i experiències que esdevenen transcendentals per superar les crisis que, en determinats moments de la història, pateix la humanitat.

En aquest sentit, vull enviar un missatge de confiança i d’esperança en la ciència i en la medicina, tot agraint la tasca que es du a terme des del món acadèmic i sanitari en la lluita contra la COVID-19.

D’altra banda, vull expressar també tot el meu afecte i suport a aquelles famílies que han patit, d’una forma o altra, els efectes d’aquesta pandèmia.

També vull aprofitar per donar les gràcies a persones i entitats que treballen pel benestar i l’atenció dels més vulnerables.

Per acabar, em complau agrair la participació dels experts i especialistes del món acadèmic i del coneixement i de persones i entitats que han fet possible aquesta iniciativa salouenca de recaptació de fons per destinar a la lluita contra la COVID-19.

Us animo a col·laborar en aquesta causa comuna, que ens afecta a tots i totes, i que requereix unitat i generositat, que és precisament el missatge de La Marató.

Document Actions