Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Benestar i Serveis Socials

Subvencions a les entitats

SUBVENCIÓ PER ENTITATS D'ACCIÓ SOCIAL 

 

Anualment la Regidoria de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou ofereix subvencions per la realització d’activitats en matèria d’acció social, i més  concretament, en la prevenció i/o inserció social, dins dels límits establerts en els pressupostos municipals. 

 

entitatsA.png

Poden optar a aquesta subvenció municipal totes aquelles entitats i associacions  sense ànim de lucre, que estiguin legalment constituïdes, tinguin la seva seu  social o delegació al municipi de Salou, estiguin registrades al registre   municipal d’entitats del municipi de Salou i tinguin per finalitat activitats en matèria d'acció social i més concretament, en la prevenció o /i inserció social.

Constitueix l’objecte de la subvenció en matèria d'acció social col·laborar  econòmicament amb les associacions i entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de contribuir amb el finançament de les seves despeses de  manteniment i de fomentar la realització de les activitats de contingut social, que com a condició   indispensable, es desenvolupin en el municipi de Salou i en concret, les activitats orientades a la prevenció, intervenció, assistència, rehabilitació, integració social o promoció del benestar social de la família, la infància, l’adolescència, les  dones, les persones immigrades, les persones majors i els discapacitats i altres col·lectius en situació de risc o necessitat, així com les destinades a la promoció del moviment associatiu i   voluntariat social i a l’atenció de situacions de  greus mancances o d’emergència social.

Aquesta convocatòria és de caràcter excepcional. La concessió d’aquesta subvenció no  implica ni la concessió ni la reedició de la subvenció per a  propers anys.

 

Convocatòria per l'any 2017:

El dilluns 03 de juliol  de 2017 es va obrir el període de presentació de sol.licituds per la Subvenció per entitats d'acció social de l'Ajuntament de Salou, el plaç per entrega de sol.licituds estarà obert fins el dia 11 d'agost. (aquest inclòs)

Consulta els documents adjunts:

CONVOCATÒRIA DE LES SUBVENCIONS A LES ENTITATS

BASES DE SUBVENCIÓ A LES ENTITATS

 

Document Actions