Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient i Salut

Servei de recollida d'animals abandonats/perduts

Aquest servei no el realitza directament l'Ajuntament de Salou, sinó que mitjançant un conveniperro-abandonado.jpg signat amb el Consell Comarcal del Tarragonès, ho realitza l’empresa Última Llar.

Personal d'aquesta entitat, recull els animals i els duen a les seves instal·lacions. El termini per recuperar un animal sense identificació són vuit dies. Si l'animal porta identificació, s'avisarà al propietari, i aquest tindrà un termini de deu dies per a recuperar-lo, abonant prèviament les despeses que hagi originat el manteniment d'aquest.

En cas de pèrdua o localització d'un animal abandonat cal trucar a la Policia Local de Salou al 977 30 92 12 i donar les màximes referències possibles.

L'Ajuntament posseeix lectors òptics de micro-xips. Aquesta eina permet que en casos de pèrdua o abandonament de l'animal es puguin localitzar els seus propietaris. També es posseeix la base de dades del l'Arxiu de Dades d'Animals de Companyia de Catalunya, que activa a l'instant la localització immediata del propietari de l'animal.

Document Actions