Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S’aprova la modificació de l’ordenança reguladora del servei urbà del taxi de Salou

dilluns 27 febrer 2017

Actualment la capital de la costa daurada disposa de 47 llicencies de taxi

El Ple de l’Ajuntament de Salou, en sessió ordinària, ha aprovat una modificació de l’Ordenança reguladora del servei urbà de taxi del municipi de Salou. Així doncs, alguns dels articles que conformen aquesta ordenança reguladora queden modificats tal com van sol·licitar els mateixos professionals del sector.

Pel que fa a la transmissió de les llicències, la modificació més rellevant es que aquesta deixarà de ser obligatòria per motiu de jubilació, mantenint-se la resta de supòsits de transmissió obligatòria que es recullen a l’article 20.3.a, de forma que el titular d’una llicència que es jubili podrà mantenir-la en explotació si així ho decideix.

D’altra banda, correspon a l'Ajuntament, autoritzar dins dels diferents models i variants de vehicles homologats per les diferents marques, els vehicles afectes al servei que consideri aptes per a la prestació del servei d'acord amb el que preveu l'article 20.1 de la Llei. Donada l’aparició al mercat de nous models de vehicles que els professionals del sector podrien utilitzar per prestar el servei, es modifica l’ordenança per tal de flexibilitzar la longitud que haurien de tenir els vehicles, de forma que es puguin autoritzar l’ús dels vehicles que s’ajustin a normativa sense haver de fer posteriors modificacions de l’ordenança.

Per al regidor de seguretat ciutadana i mobilitat, David Gonzalez, “es tracta d’una modificació de l’ordenança amb la que pretenem millorar els serveis que ofereixen aquest professionals de cara als salouencs i turistes que ens visiten, alhora que donem resposta a diverses peticions que el mateix sector del taxi ha fet per tal d’adaptar la normativa als temps actuals”.

Galeria d'imatges

taxi.jpg

Document Actions