Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Neix la revista 'Salou emprèn', adreçada als empresaris del municipi

dilluns 18 febrer 2008

L'Àrea de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Salou ha editat una nova publicació, adreçada als empresaris i emprenedors del municipi. Es diu 'Salou emprèn. La revista de la gent d'empresa' i vol ser una 'eina d'ajuda per a les persones que fan gran Salou, amb la seva feina, el seu esforç i la seva capacitat d'innovar i millorar', en paraules del regidor responsable d'aquesta àrea, Marc Montagut.

Per aquest motiu, conté informació útil per a fer negoci, com ara una agenda d'activitats i fires d'interès per als diferents sectors econòmics; una entrevista a una persona que ha destacat dins el món empresarial a la localitat, notícies, i una opinió experta. A banda d'aquestes seccions, que seran fixes en cada edició, aquesta revista gratuïta inclou un apartat anomenat 'un copet de mà' , amb informació sobre cursos de formació, subvencions i consells a tenir en compte per treure'n el millor rendiment econòmic; i una part destinada al 'correu obert' des d'on es convida els lectors a opinar, a enviar suggerències i, en definitiva, a participar, a través de l'adreça de correu electrònic salouempren@salou.org.

El número 1 d'aquesta revista de periodicitat trimestral i bilingüe, perquè incorpora la versió catalana i castellana, va començar-se a enviar la setmana passada als seus destinataris. Els autònoms o les persones que també estiguin interessades en rebre-la a casa, poden posar-se en contacte amb l'Àrea de Promoció de la Ciutat, mitjançant el correu electrònic abans assenyalat.
En total, s'han editat 2.500 exemplars.

Document Actions