Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull una jornada de contractació electrònica

dimecres 13 juny 2018

La sessió va adreçada al personal dels departaments de Contractació dels municipis de la província de Tarragona

 

El proper dimarts, dia 19, Salou acollirà a prop de 80 participants dels principals ajuntaments de la demarcació, en una sessió dirigida a la posada en funcionament de les eines municipals de Contractació Electrònica que ofereix el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya de la Generalitat, i que permetrà avançar de forma definitiva cap a un procediment de contractació completament digital. Qualsevol empresa que vulgui licitar amb qualsevol administració, podrà presentar la seva oferta de forma totalment telemàtica i sense necessitat de registre presencial als ajuntaments o organismes corresponents. L'eina Sobre Digital 2.0, constitueix una solució de licitació electrònica ensobrada per a la presentació i l’obertura d’ofertes de manera electrònica que garanteix la confidencialitat del seu contingut fins el moment de l’obertura. 

En aquesta sessió que es desenvolupa a Salou, es formaran en el Sobre Digital 2.0  els treballadors públics dels departaments de Contractació dels principals ajuntaments. A Salou es desplacen personal tècnic del Consorci AOC per impartir las sessió formativa.

“Seguim avançant en la implantació de l'administració electrònica, i ara és la Contractació Pública. L'objectiu, facilitar que les empreses puguin accedir als procediments de contractació municipal de forma fàcil i còmoda, sense desplaçaments, totalment telemàtica i segura”, explicava el regidor de Serveis Generals , Jesús Barragán.

 

Salou ha apostat per acollir aquestes sessions d'interès per tots els ajuntaments i organismes públics de la província de Tarragona, i comptarà amb la presència de l'alcalde Pere Granados i de la Directora-Gerent del Consorci AOC, Marta Arderiu.

Fitxers adjunts

Document Actions