Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Un dispositiu conjunt de la Policia Local, els Mossos, i el Cuerpo Nacional de Policia millora la seguretat a les zones turístiques de Salou

dijous 04 agost 2016

L’operatiu d’ahir es va centrar a l’avinguda Carles Buigas

 

Es van realitzar 30 identificacions i es va detenir un home per incompliment de la Llei d’Estrangeria

 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salou, conjuntament amb la Policia Local i el Cuerpo Nacional de Policía, van realitzar, ahir 3 d’agost al capvespre, a l’avinguda Carles Buigas de Salou un dispositiu de seguretat ciutadana i per la Llei d’Estrangeria. L’objectiu era millorar la sensació de seguretat a la zona, evitar el tràfic de substàncies estupefaents a la via pública i identificar les persones que podrien estar relacionades amb la venda de drogues.

 

L’operatiu que va començar a les 19:00 hores va comptar amb la participació de diverses patrulles de seguretat ciutadana i d’un equip de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) el qual es va encarregar d’escorcollar les persones identificades. En aquest sentit, el dispositiu es va saldar amb la identificació de 30 persones, una de les quals va ser detinguda per agents del Cuerpo Nacional de Policía per incompliment de la Llei d’Estrangeria.

 

L’operació d’ahir a l’avinguda Carles Buigas de Salou s’emmarca dins del dispositiu conjunt de Mossos d’Esquadra amb la Policia Local de Salou que es va engegar el passat 7 de juliol. Aquest dispositiu també compta amb la participació puntual del Cuerpo Nacional de Policía per fer front als casos d’estada irregular.

 

El treball conjunt dels diferents cossos policials a Salou es va potenciar amb l’inici de la campanya estival per donar una resposta en les principals zones turístiques del municipi i prevenir i reduir l’incivisme i els fets delictius, tant relacionats amb el patrimoni com amb la salut pública. Tot i que una part important d’aquest dispositiu és fa amb agents de paisà, l’esforç per mantenir una presència uniformada de manera continua a la zona es tradueix en una major visibilitat de la policia envers la ciutadania.

Galeria d'imatges

carlesb.jpg
2010-03_031_PARC_MUNICIPAL_60-773_28.JPG

Document Actions