Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Marcadors

Marcadors

Llar d'infants municipal "La Balena Blava"

La Diputació de Tarragona ha subvencionat aquesta llar d’infants durant el curs 2019-2020, amb un import de 37.800 €, dins del programa extraordinari de suport als centres d’educació infantil de titularitat municipal.

Oficina Municipal d'Escolarització (OME)

L’OME és un servei municipal creat l’any 2008, de col·laboració i informació impulsat pel Departament d’Educació de la Generalitat i el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament per ajudar en la gestió del procés d’escolarització de l’alumnat en els centres educatius de primària i secundària sufragats amb fons públics. L’OME ofereix informació de l’escolarització de l’alumnat (reglada i no reglada), vetlla pel compliment de la normativa que regula el procés de preinscripció i matrícula, i procura fer efectiva una distribució equilibrada de l’alumnat amb necessitats educatives específiques que en permeti la seva integració, faciliti la cohesió social i afavoreixi una qualitat educativa adequada.

Palau de Congressos

Salou lidera l'oferta per a l'organització de congressos i la realització de tot tipus d'activitats culturals i promocionals, amb un centre de reunions de treball de primer ordre en un entorn sorprenentment favorable i relaxant a pocs minuts de la platja.

Document Actions