Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

L'ànec Donald estrena el nou espai infantil de la Biblioteca de Salou

viernes 31 octubre 2014

 

treballa per a l'estudi barceloní Comicup, amb el qual col·labora amb diverses revistes europees per la firma Disney, Donald Duck a Holanda, Le Journal de Mickey a França, Anders and & Co. per Dinamarca, a més d'altres publicacions fora ja de l'àmbit Disney.

 

Amb motiu del 22è aniversari, la Biblioteca de Salou renova l'espai infantil i estrena un nou espai jove de la mà de Jordi Alfonso Gómez, dibuixant de l'ànec Donald de Disney

La Biblioteca de Salou ha renovat els seus espais de lectura i ha canviat la distribució de les seccions per celebrar el seu 22è aniversari, aquest divendres 31 d'octubre. Els usuaris i visitants que s'acostin a la Biblioteca veuran renovats els espais destinats a la novel·la, sala infantil i un nou espai jove a la primera planta, millores que han obligat a canviar la localització d'altres seccions com la videoteca i la lectura de premsa, per exemple.

L'estrena anirà a càrrec del dibuixant de còmic Jordi Alfonso, que protagonitzarà juntament amb sra. Piruleta, una sessió de Contes narrats i dibuixats i un taller de còmic per a joves. Jordi Alfonso treballa per a l'estudi barceloní Comicup, amb el qual col·labora amb diverses revistes europees per la firma Disney: Donald Duck a Holanda, Le Journal de Mickey a França, Anders and & Co. per Dinamarca, a més d'altres publicacions fora ja de l'àmbit Disney.

Document Actions