Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

L'empresari Xavier Blasi, distingit amb el guardó d'honor de la Cepta en el marc de la Nit de l'Empresari de Salou

viernes 06 mayo 2016

 

El municipi també distingeix la feina de quatre empresaris locals :el Restaurant Castillo de Javier, el Grup Viajes Olympia, l’Estanc i l’Hotel Blaumar com a empreses destacades en les respectives categories

 

El territori reclama al president de la Generalitat -durant la vetllada- el BCN World i Puigdemont es referma en que estem davant un projecte necessari i amb el seu compromís

 

Salou va viure ahir al vespre la 16 edició de la Nit Empresarial de la Cepta, en el marc de la qual, l'empresari local Xavier Blasi va rebre la màxima distinció, el guardó d'honor de la Cepta. Blasi, va donar les gràcies pel reconeixement i també pel fet de rebre'l a Salou. En una Nit amb un caire reivindicatiu i amb el 'lideratge' com a paraula més anomenada tots els presents van insistir -aprofitant la presència del President Puigdemont- en que el territori i molt especialment Salou demana que es faci realitat el projecte conegut com BCN World.

 

L’alcalde, Pere Granados, ha volgut expressar les felicitacions i agraïment a la iniciativa organitzadora d’aquests premis, pel fet que hagi escollit novament Salou com seu d’aquesta festa empresarial; “perquè si alguna característica defineix i per alguna cosa es coneix aquest municipi que l’acull, és precisament per la seva intensa activitat econòmica i empresarial, basada en el turisme i els serveis”. I és que, segons el batlle “la transversalitat econòmica del fenomen turístic beneficia a molts sectors i funciona com un important agent d’exportació de productes i serveis, que es produeixen, es consumeixen i s’utilitzen dins el nostre territori o el nostre país”. A més d’explicar que “el municipi de Salou sempre ha demostrat i demostrarà una clara voluntat de col·laboració i de compromís amb els emprenedors, els empresaris i els professionals, perquè és just que reconeguem també que el seu treball i les seves iniciatives han contribuït en benefici de la societat, impulsant l’economia, creant riquesa i creant llocs de treball; tot construint un marc de desenvolupament i de progrés col·lectiu”.

 

Per la seva part, Carles Puigdemont, també esva referir al projecte de BCN World dient “jo també el vull”, tot i que “potser segurament avui encara no us puc dir que el tindrem. Però l'estem tenint. I l'esforç colossal que hi hem destinat als que volem aquest projecte és ingent. Crec que arribarem a un acord i això gràcies a una cadena de gent molt diversa, treballant silenciosament, i la gent del territori, els ajuntaments ens heu ajudat molt”. Perquè, afegia, “aquest no és un projecte qualsevol i apreteu-nos perquè tiri endavant, de la manera més sostenible, viable.... però que es faci”. Així, Puigdemonet va referir-se explícitament al seu “compromís públic” perquè “ens interessa que el país no perdi aquesta oportunitat perquè és un projecte que té una capacitat transformadors i enriquidora del nostre model turístic d'èxit”.

 

Altres premiats

Però en el marc de la Nit de l'empresari, quatre empreses locals també van rebre un seguit de distincions. Així, el Restaurant Castillo de Javier va ser guardonat com a empresa destacada en el sector de la restauració al municipi, i ha recollit el premi José Luis Recari; un altre guardonat ha estat el Propietari del Grup Viajes Olympia, Juan Antonio Montero, per la seva trajectòria en el sector turístic; en tercer lloc ha estat el copropietari de l’Estanc ubicat a l’avinguda Carles Buïgas, Agustí Sendra, el distingit per la seva trajectòria empresarial d'empresa familiar i, finalment, Blaumar Hotel ha aconseguit un guardó per la tasca en favor de la Sostenibilitat, recollint el diploma el gerent Vicenç Martí.

Ficheros adjuntos

Galería de imágenes

premiats.jpg
P1250987.JPG
P1250999..JPG
.jpg
P1250995.JPG
P1250949.JPG

Document Actions