Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Cloenda dels cursos de català per a adults de l'Oficina de Català de Salou

lunes 12 julio 2004

El passat 1de juliol va tenir lloc la clausura dels cursos de català per adults que ha organitzat l'Oficina de Català de Salou durant l'últim any acadèmic. L'acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura i Ensenyament, Pere Granados, i de la directora del CNL de Tarragona, Rosa Ibarz.
Alguns alumnes de l'OC de Salou van explicar les seves experiències als cursos o van recitar poemes i una de les professores, la Montserrat Buyó, va cantar tres cançons populars catalanes, acompanyada al piano per Rosa Solà. Després es va obsequiar els alumnes amb un llibre i hi va haver un refrigeri per a la seixantena d'assistents.
El curs 2003-2004, l'OC de Salou ha tingut 390 alumnes matriculats: 278 en cursos presencials i 112 en els de distància. S'han fet 15 cursos presencials de nivells Bàsic i Elemental i 18 cursos a distància dels nivells Intermedi, Suficiència i Superior. L'increment ha estat espectacular respecte el curs anterior, en què hi va haver 235 matriculats. Aquest nombre ja doblava els 116 alumnes del curs 2001-2002.

Document Actions