Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

El Barcelona World serà una realitat al 2016, segons el conseller delegat de Veremonte

L’alcalde de Salou participa, junt amb altres convidats, al programa Esfera Pública de Catalunya Informació

viernes 26 octubre 2012

El programa Esfera Pública de Catalunya Informació va tractar ahir a la tarda sobre l'impacte del Barcelona World, que s'ubicarà en l’àmbit del CRT, al costat de Port Aventura. La tertúlia en la que hi van participar l'alcalde de Salou, Pere Granados ; el conseller delegat del grup inversor Veremonte, Xavier Adserà; el president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló; i el primer tinent d'alcalde de Vila-seca, Xavier Farriol va servir per tractar de l’evolució i de les expectatives que ha generat el Barcelona World a la zona; també al Camp de Tarragona i fins a les terres de l’Ebre.

L’alcalde, Pere Granados, ha destacat que “Salou, en aquests moments està ben preparat per absorbir l’impacte demogràfic, infraestructural i de serveis que suposarà el Barcelona World”. El batlle també manté que el municipi es veurà reforçat en molts aspectes d’internacionalització turística a més de generar molts llocs de treball.

Per la seva part, el conseller delegat de Veremonte, Xavier Adserà, ha assegurat com ja han començat a tractar amb els principals operadors turístics del món i que hi ha un elevat interès pel projecte. Adserà ha explicat que en 12/18 mesos es podria iniciar la construcció del 100% del complex turístic i que 30 mesos més tard – és a dir, al 2016- podria ser ja una realitat.

Per escoltar la informació podeu anar a l’enllaç: http://www.catradio.cat/audio/674806/Catalunya-Radio-Tarragona---Esfera-publica

Document Actions