Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

El nou parc Ferrari Land obre portes amb una gran expectació

jueves 06 abril 2017

Avui s’ha inaugurat el nou parc d’entreteniment de PortAventura world, i demà obre portes al públic

PortAventura ha dut a terme avui la inauguració oficial del nou parc Ferrari Land dins el concepte d’entreteniment i oci que PortAventura World està desenvolupant. En la inauguració oficial d’aquest parc ubicat a Salou hi ha estat present l’alcalde de Salou, Pere Granados, a més de la resta de membres que conformen per part de Salou la junta del CRT; els regidors Toni Brull, Benet Presas i Jesús Barragán.

En la inauguració, l’alcalde ha destacat com “juntament amb altres projectes del CRT, ajudarà a posicionar Salou i la Costa Daurada com un dels grans referents europeus especialitzat en turisme d’entreteniment i de parcs temàtics; a la vegada que suposa el desenvolupament d’una oferta vacacional més diversificada, i un increment del valor de la nostra destinació ja que incorporem nous recursos i categories d’experiències turístiques, que sens dubte obriran la nostra capacitat d’operar tot l’any i per un major nombre de segments i de mercats”.

 

Granados, també ha recordat com “estem davant d’un gran marca, de prestigi, reconeguda arreu i que segur que té molts seguidors que només podran viure una experiència Ferrari a Europa si vénen a aquest parc; per tant, estem segurs que ajudarà a desestacionalitzar la temporada donat que estem davant d’una nova oferta complementària de qualitat al sol i platja”. A més, de destacar com “ha generat llocs de treball directes i també en generarà d’indirectes”.

El parc de l'escuderia italiana a la Costa Daurada ha estat inaugurat aquest matí. Més de 250 mitjans de comunicació nacionals i internacionals han assistit a un acte que ha comptat amb la presència de Piero Ferrari, fill del mític Enzo, fundador de la marca. En total s’han invertit més de 100 milions d’euros. El Red Force, l'accelerador vertical més alt i ràpid d'Europa, amb 112 metres d'altura i una acceleració de 0 a 180 km / h en només cinc segons, és la gran atracció d'un espai que compta amb una recreació de diversos monuments italians i que està esquitxat de cotxes de carreres i de simuladors.

Ficheros adjuntos

Galería de imágenes

ferrari.jpg
de_grup.jpg
pujata_dalt.jpg
passeig.jpg

Document Actions