Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

EL PATRONAT DE TURISME HA ESTAT PREMIAT AMB EL XVè PREMI JORDI CARTANYÀ PEL SEU DVD PROFESIONAL

lunes 27 noviembre 2006

El Patronat de Turisme ha estat guardonat amb el XVè Premi Jordi Cartanyà, atorgat per la Diputació de Tarragona, per la realització del seu DVD professional adreçat als professionals turístics que necessiten informació professional de la destinació de Salou. Aquest premi té com objectiu premiar les diferents activitats de promoció del sector que versin sobre aspectes de la Costa Daurada.

El DVD professional s'ha creat com una nova eina per millorar el contacte amb tots els professionals que treballen amb el municipi. Tenint en compte el funcionament del sector turístic avui dia, on les noves tecnologies han canviat el panorama de gestió turística, les eines digitals son protagonistes en el dia a dia dels professionals, i per això, Salou, com a destinació turística de referència, no podia quedar-se fora d'aquesta dinàmica. Per això, el DVD engloba tota la oferta turística de Salou amb l'objectiu de proporcionar una eina útil, pràctica i fàcil d'utilitzar entre el patronat i els clients.

El DVD presenta una interfaz molt senzilla i intuïtiva que permet trobar en pocs segons aquella informació al respecte de Salou que puguem necessitar. Aquesta informació es presenta en fitxes tècniques dins de cada apartat de l'aplicació. Els apartats que es poden trobar són Situació, Allotjament, Platges, Gastronomia, Cultura i Festes, Comerç, Esports, Oci Nocturn, Transports, Productes Turístics i Excursions.

Aquesta eina presenta la informació de Salou en quatre idiomes Català, Castellà, Anglès i Francès i durant tot l'any 2006 ha estat un important element a l'hora de presentar Salou com a destinació turística de referència als diferents mercats.

El DVD també incorpora el nou vídeo promocional de Salou, de 3,20 segons de durada, on es presenta a Salou com una destinació on es pot gaudir d'una experiència turística única.

Document Actions