Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

El T.T.O.O. TUI Alemanya triplicarà la presència de Salou en el seu catàleg de la temporada 2011.

El Regidor de Turisme de Salou , Alberto del Hierro, s’ha entrevistat a la seu del Patronat amb el Sr. Volker Stucki, Cap de contractació de TUI a Alemanya, Suïssa i Polònia.

miércoles 25 agosto 2010

Aquesta visita ha estat acompanyada  per un representant  de l’agència Hotelbeds Accommodation & Destination Services de la 
Costa Daurada, una de les empreses turístiques més importants de la zona.

Aquest operador turístic edita un catàleg amb una tirada de 300.000 exemplars que es reparteix a 10.000 agències d’Alemanya, Àustria, Suïssa i Polònia. Segons informa el Sr. Stucki , “les expectatives per a la pròxima temporada  es preveuen bones, i apostaran per Salou i la Costa Daurada“. Confirma que la presència del nostre municipi en el seu catàleg 2011 es triplicarà.

Històricament el turista alemany, havia estat molt important per Salou en els anys 80, però a partir del 90 va disminuir considerablement les reserves en la nostra zona. El Patronat de Turisme aposta de nou per incrementar aquest sector de mercat.  Segons el Regidor de Turisme, Sr. Alberto del Hierro, s’intentarà unificar esforços amb els touroperadors per recuperar aquest mercat, així com potenciar nous mercats com Polònia, Àustria i Suïssa.

España continua essent el destí principal del turista alemany, seguit per destinacions com Turquia, Itàlia, o Suïssa. El producte estrella en aquest mercat és el paquet aeri amb allotjament a hotels. Amb una despesa mitjana elevada en destinacions de sol i platja. Els principals motius de viatge són sol i platja, i descans que en la nostra destinació provoquen que sigui un turisme força estacional condicionat pels períodes de vacances escolars. Predominen les famílies amb fills grans i les parelles entre 25 i 44 anys, segons els estudis d’estadística nacional.

Galería de imágenes

Foto_TTOO_TUI_002.jpg

Document Actions