Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

El XII Mercat Medieval s’acomiada amb una cercavila apoteòsica que aconsegueix fusionar públic, espectacle i comerç amb la festa final

Es converteix en la fórmula ideal per atreure un turisme familiar i dinamitzar el comerç i l’hostaleria del nucli antic de Salou.

sábado 03 septiembre 2011

Dissabte a la nit, el bon temps sense pluja es converteix en el principal aliat de la clausura del XII Mercat Medieval que enguany presentava un rècord de parades: 80 i espectacles d’animació.

Quatre dies d’activitat frenènica i de forta afluència on els vianants han pogut gaudir de representacions de titelles, acrobàtiques i musicals cada mitja hora pels principals carrers del nucli antic de Salou, immers en un context històric de mercat medieval mediterrani del segle XIII.

Especial interès i expectació s’ha concentrat en els racons dedicats a la canalla on tallers, zona d’atraccions, de lleure i tallers d’artesans s’han omplert de gom a gom, aquets dies amb pares i petits.

Valoració final positiva, la recollida entre el comerciants i hostalers salouencs de la zona, que han destacat positivament l’afluència de gent, en un moment i context de crisi, on es necessita atreure compradors. Comerciants salouencs que han tingut una participació activa en el desenvolupament del mercat medieval; ja que molts d’ells, han adornat els seus aparadors amb detalls medievals o programes d’actes.

M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum ha agraït la col·laboració de les botigues i establiments hostalers del centre antic en aquest Mercat Medieval i de tots els que han fet possible aquesta nova edició. Per altra banda, ha assenyalat “la rellevància d’aquest tipus d’ actes anuals per dinamitzar el comerç i l’hostaleria local; així com per atreure un turisme familiar que cerca activitats lúdiques i participatives en un marc immers en la festa, comerç i cultura populars”.

Document Actions