Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

Els actes delictius es redueixen en un 12,62% a Salou

L’alcalde es reuneix amb el Cap de Policies, el Cap de Mossos d’Esquadra, el Regidor de Seguretat Ciutadana conjuntament amb la Directora Territorial d'Interior per intercanviar impressions sobre la seguretat del municipi i continuar la política de coordinació entre cossos

lunes 04 junio 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit recentment amb el Cap de Policies, Jose Luis Gargallo, el Sots-inspector Cap de la Comissaria de Salou, Eduard Blanch i el Regidor de Seguretat Ciutadana, Marc Alarcón conjuntament amb la Directora Territorial d'Interior, Carme Mansilla, per intercanviar impressions sobre la seguretat del municipi i continuar treballant amb una política de coordinació entre cossos.

L’alcalde de Salou ha intercanviat impressions amb la Directora Territorial sobre diversos aspectes de la seguretat del municipi. Un dels aspectes que han destacat és la tendència a la baixa  dels actes delictius que s’han reduït en un 12.62%. Granados ha valorat molt positivament aquesta tendència en matèria de seguretat que ha enregistrat el municipi, i ha assegurat que  “això mostra que estem desenvolupant unes directrius adequades que estan donant els seus fruits”. El batlle també ha assegurat que ““tenim plena confiança en el nostre sistema de seguretat i per aquest motiu, hem de seguir treballant coordinadament”. A més, ha volgut agraïr l’interès i predisposició de la Directora  Territorial pel municipi, deixant palesa  “la sensibilitat mostrada vers els municipis turístics atenent les nostres necessitats i facilitant la col•laboració entre els cossos de seguretat”.

D’altra banda, es va parlar del reforç de la campanya de seguretat ciutadana durant els mesos d’estiu amb el suport de la Policia Local de Salou i els Mossos d’Esquadra. Ambdós cossos es coordinaran i realitzaran un patrullatge conjunt per la zona de platges i els punts on hi ha més concentració de gent a la ciutat. Aquest patrullatge està dirigit i planificat, amb diferents itineraris diaris.

Document Actions