Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

En marxa la campanya d’hivern del “Shopping Salou”

martes 18 noviembre 2014

L’objectiu és promocionar el comerç i l’economia de Salou amb dues accions: una campanya en temporada d’hivern i una altra d’estiu

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, conjuntament amb la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Reyes Pino, i el president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou 365 Dies, Juli Vilaplana, han presentat la campanya “Shopping Salou” d’hivern, que consisteix en una acció de promoció del comerç de Salou mitjançant la distribució de material gràfic i publicitari (fulletons informatius i cartelleria als OPIS, espais públics i establiments), i la distribució d’unes bosses de compra amb l’slogan “Compra a Salou”, on hi figura la imatge de la campanya i 8 motius impresos del perquè comprar a Salou.

 

La regidora de Comerç ha desglossat les accions dutes a terme des de l’inici de la campanya el 2013, i ha remarcat que “s’ha fet molta feina en el camp del disseny, llançament i distribució de material informatiu i de reclam, per tal d’aconseguir sensibilitzar el potencial client i crear hàbits de compra i de consum entre la població de Salou”. Afegia que “el consumidor de Salou ha de veure que la ciutat disposa de tota una gran diversitat d’ofertes de tots els sectors”; referint-se al comerç, la restauració i els serveis. També ha agraït la col·laboració de l’ACES i el Patronat de Turisme.

 

Per la seva banda, l’alcalde ha remarcat el treball conjunt i l’alt nivell de col·laboració entre l’Ajuntament i el sector del comerç “a crear una marca comercial i a identificar una imatge que promocioni el nostre teixit comercial i econòmic entre els visitants i la población de tot l’any”. En aquest sentit afegia que “és interessant la campanya perquè es reforça la promoció de la nostra oferta de cap de setmana i el potencial atractiu per a la segona residència”. També afegia que “em de projectar els nostres establiemnts i serveis amb una marca i una imatge que els uneixi en qualitat i servei”.

 

També el president de l’ACES ha manifestat que la marca i la campanya “Shopping Salou” s’estructura en dues accions, la d’hivern i la d’estiu, però que les dues tenen com a objectiu “crear una imatge definida i atractiva del nostre comerç i els nostres serveis, per alhora fomentar hàbits de compra i de consum adaptats al visitant i al consum intern, segons la temporada”. També ha anunciat que per reforçar l’acció promocional d’hivern, l’associació està duent a terme una campanya viral a internet amb el lema “t’agrada comprar”, on es recolleixen desitjos dels potencials clients.  

Galería de imágenes

portada_shop.jpg
Llacalde_la_regidora_de_Comer_i_el_president_de_lACES_365_dies_duant_la_presentaci_de_la_campanya..JPG

Document Actions