Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

L’Ajuntament de Salou amplia el nombre d’aparells de teleassitència al municipi

Es signa un conveni amb la Creu Roja de Tarragona per disposar de 20 aparells més adreçats a persones que puguin necessitar aquest tipus de servei

lunes 23 julio 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat un conveni amb la Creu Roja per incrementar en 20, els aparells de teleassitència per a persones que es consideri compleixin el perfil i necessitin aquest servei per la seva situació de dependència. En total, el nombre d’aparells instal·lats passa de 52 a 72 aparells. A més, el conveni implica la connexió permanent d’alerta les 24 hores del dia a la Central Receptora d’Alarmes de la Creu Roja, la connexió amb tots els serveis públics a fi de coordinar les emergències i l’avís del transport sanitari d’urgències en cas que sigui necessari.

Aquest conveni implica una col·laboració entre la Creu Roja i l’Ajuntament de Salou per tal d’assistir a persones que necessitin aquest servei. L’Ajuntament determinarà els usuaris que pugin necessitar-lo i subvencionarà una part de la quota d’instal·lació tot i que la persona s’haurà de fer càrrec de la quota de manteniment.  L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “dintre de les actuals possibilitats intentem millorar el servei als usuaris que necessiten un servei assistencial específic, tots els esforços van encaminats a pensar en el benestar dels nostres ciutadans”.

Aquests aparells es connecten a la línia telefònica i a la electricitat i gràcies a ell es pot contactar amb la Central de Coordinació d’Alarmes que atendrà a l’usuari en qualsevol situació. Per facilitar la mobilitat de la persona en el seu domicili també li donen un penjoll que pot activar l’aparell des de qualsevol habitació.

 

Document Actions