Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

L’Alcalde de Salou es reuneix amb l’empresa constructora del Nucli Antic per agilitzar les obres

L’alcalde també ha visitat la zona per interessar-se per l’evolució i l’execució dels treballs així com els comerços afectats temporalment pel projecte

miércoles 30 marzo 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit avui amb el Director de Construcciones Miró, Jose M. Miró, per agilitzar les obres del Nucli Antic i establir els terminis d’execució de les obres per tal de que estiguin finalitzades en la seva totalitat abans de Setmana Santa. L’alcalde també ha realitzat una visita d’obres per veure de primera ma l’estat en el que es troben i la manera en la que s’estan executant.
“Hem demanat a l’empresa que mobilitzi els recursos necessaris per tal de poder complir els terminis esperats i disposar del nou escenari urbanístic abans de Setmana Santa” ha dit l’alcalde, i ha afegit que “esperem que sigui un pol d’atracció de ciutadans i visitants durant els dies de Setmana Santa i que es faci palès una dinamització comercial d’aquesta àrea”.

En la primera fase del Projecte d’urbanització del Casc Antic es desenvolupa amb tres empreses diferents segons el tipus de servei: serralleria, enllumenat i megafonia i obra civil. Aquesta primera fase resoldrà diversos temes relacionats amb l’espai urbà: l’accessibilitat, la pavimentació, els pendents les instal•lacions, el mobiliari urbà i la jardineria així com la creació d’una nova imatge innovadora del seus carrers.
Els carrers ja han instal•lat algunes de les faroles que oferiran una il•luminació de diferents cromatismes i d’intensitat en funció dels vianants, el sistema de megafonia que servirà per crear ambients propis de llum i música.

La primera fase d’execució s’està desenvolupant a:
C/ València, entre el carrer Barcelona i el carrer dels Pins
C/Ponent entre el carrer Barcelona i el carrer dels Pins
C/ de l’Església entre el carrer Barcelona i el carrer del Mestral
C/Joan Miró entre el carrer Ponent i el carrer de l’Església
C/ de Rafel de Casanovas
C/dels Pins entre el carrer València i el Carrer Ponent

El projecte no contempla l’enderroc de cap de les instal•lacions existents a excepció del soterrament o acondicionament de qualsevol cablejat aeri existent. Pel que fa a la xarxa de sanejament, no se substituirà la xarxa actual però es col•locaran nou embornals substituint els existents i afegint-hi de nous per reforçar els sistema.

 

Galería de imágenes

Premsa.JPG
premsa.JPG
premsa.JPG
Premsa.JPG

Document Actions