Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

L’alcalde ha agraït a les entitats i associacions salouenques la seva implicació en la Festa Major d’Hivern

sábado 23 enero 2016

La Torre Vella ha estat un any més l’escenari de la recepció on s'ha fet també un ball de lluïment d'elements del seguici després d'una cercavila pels carrers del municipi

La capital de la Costa Daurada segueix de Festa Major amb diversos actes repartits per tot el municipi. Aquest matí, s'ha dut a terme el torneig de petanca, la V olimpíada escolar d’escacs, el torneig de tennis taula o la tradicional cercavila popular amb elements del seguici festiu. Així, els elements que han format part de la cercavila com els Canons d’en Pascual, els Diables Maleïts i les Bruixes Latemó, la Morena, els Gegants acompanyats pels Grallers la Tarota, els Bastoners d’Altafulla, la Mulassa i els Nanos, el Ball de Bastons de Salou i els Pastorets de Reus, que han sortit al voltant de les 11 des del TAS per arribar a la Torre Vella on s'ha dut a terme un ball de lluïment per part de les colles que han format part de la cercavila.

Tot seguit, l'alcalde Pere Granados i diversos membres de la Corporació Municipal han volgut presidir la tradicional recepció a les entitats i colles que participen any rere any a la festa. Davant un nombrós públic el batlle, ha volgut agrair la tasca que fan en el dia a dia les moltes associacions que conformen el teixit social i participatiu de Salou en àmbits tant diferents com la cultura; l’esport o el lleure. “Vull agrair-vos la feina i la vostra dedicació i esforç que feu perquè aquesta festa i les diverses activitats que organitzeu continuïn tenint tan d’èxit i entre tots puguem gaudir-ne molts anys més ja que es la festa de tots els salouencs”.

Després dels parlaments els presents han pogut gaudir d’un refrigeri al pati interior de la Torre Vella amenitzat per l’actuació musical de Blue Alley Quintet. 

Galería de imágenes

petita_seguici.jpg
DSC_3363.jpg
DSC_3409.jpg
DSC_3458.jpg

Document Actions