Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

L’alcalde ha agraït a les entitats i associacions salouenques la seva implicació en la Festa Major d’Hivern 2017

sábado 28 enero 2017

La recepció de l’alcalde i la corporació a les entitats i associacions salouenques aplega centenars de curiosos a la Torre Vella

La capital de la Costa Daurada segueix de Festa Major amb diversos actes repartits per tot el municipi. Aquest matí, s'ha dut a terme la VI olimpíada escolar d’escacs, la I marató de contes solidaris a la biblioteca o la tradicional cercavila popular amb elements del seguici festiu que per motius climatologics s'ha dut a terme a l'envelat. Així, els elements que han format part de la cercavila com els Canons d’en Pascual, els Diables Maleïts i les Bruixes Latemó, la Morena, els Gegants acompanyats pels Grallers la Tarota, els Bastoners d’Altafulla, la Mulassa, els Nanos, i el Ball de Bastons de Salou i els Pastorets de Constantí, que han sortit al voltant de les 11 des del TAS per arribar a l'envelat on s'ha dut a terme un ball de lluïment per part de les colles.

Tot seguit, a la Torre Vella, l'alcalde Pere Granados i diversos membres de la Corporació Municipal han volgut assistir a la tradicional recepció a les entitats i colles que participen any rere any a la festa. Davant un nombrós públic el batlle, ha volgut agrair la tasca que fan en el dia a dia les moltes associacions que conformen el teixit social i participatiu de Salou en àmbits tant diferents com la cultura; l’esport o el lleure. “Vull agrair-vos la feina i la vostra dedicació i esforç que feu perquè aquesta festa i les diverses activitats que organitzeu continuïn tenint tan d’èxit i entre tots puguem gaudir-ne molts anys més ja que es la festa de tots els salouencs”. Granados ha destacat la tasca de les quasi 40 entitats col·laboradores així com les 29 colles del Cós Blanc, i ha felicitat la Colla Esbarjo Jaume I després de 25 anys sortint al Cós Blanc i també ha volgut reconèixer la colla gegantera pel seu trentè aniversari.

Després dels parlaments els presents han pogut gaudir d’un refrigeri a l'interior de la Torre Vella amenitzat per l’actuació musical de Blue Alley Quintet.

Galería de imágenes

Sin_ttulo-21.jpg
P1310014.JPG
P1310002.JPG

Document Actions