Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

La campanya “SalouRecicla” surt al carrer

jueves 09 octubre 2014

Pretén facilitar la informació de la campanya i de la recollida selectiva dels residus, així com també lliurar material per facilitar la correcta separació de deixalles

Durant aquest mes d’octubre la campanya “SalouRecicla”, una campanya informativa per millorar la recollida selectiva de residus a les llars salouenques que ha preparat i realitza la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou, s’ubica al carrer en forma de punts d’informació i atenció ciutadana.

Els punts se situen a totes les escoles de Salou, al Mas de l’Esquerrer a la urbanització de Xalets, al Centre d’Assistència Primària, al Centre Infantil i Esplai de Jubilats de la plaça Carrilet, al Pavelló Esportiu de Cap Salou, al Mercat Municipal, i a les places de Catalunya, de la Província, i de la Pau.

Aquests punts pretenen facilitar a la ciutadania la informació de la campanya i de la recollida selectiva dels residus municipals de Salou, així com material per facilitar la correcta separació de deixalles a domicili, i resoldre dubtes i consultes que es formulin els salouencs i salouenques sobre aquest tema.

 

A més, en aquests punts d’informació els ciutadans es podran apuntar a la visita gratuïta que es realitzarà a la Planta de Compostatge de Botarell, per poder veure el resultat de la separació de la matèria orgànica.

 

Per poder accedir a tota la informació de la campanya i resoldre dubtes, es podrà fer a través del web de l’Ajuntament (www.salou.cat) i les xarxes socials: www.facebook.com/salourecicla

Galería de imágenes

portada_campanya.jpg
Un_dels_punt_dinformaci_de_la_campanya_SalouRecicla.JPG

Document Actions