Saltar al contenido Saltar a la navegación Saltar a la búsqueda

Portal toolbar

Noticias

La Junta Local de Seguretat posa de relleu que els fets delictius a Salou s'han reduït d'un 20,4% respecte el 2014

viernes 04 marzo 2016

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha assistit a la Junta Local de Seguretat del municipi juntament amb l’alcalde, Pere Granados, abans de l'inici de la temporada de Setmana Santa

 
Aquest divendres a la tarda s'ha celebrat a la sala Rei Jaume I de l'Ajuntament de Salou la primera junta local de seguretat, prèvia a l'inici de la temporada i quinze dies abans de la Setmana Santa. El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha assegurat en una atenció a mitjans que la reducció dels fets delictius a la ciutat és “extraordinària”, ja que s’han reduït un 20,4% els fets respecte el 2014, i un 33% en els últims set anys. “Les dades són positives, tenint en compte que Salou és una ciutat que rep milions de persones” cada any.


En aquest sentit, Jané ha posat com a exemple un fet delinqüencial, el del robatori amb força a domicili: “A Salou malgrat haver-hi un gran nombre de segones residències s’han reduït aquest delictes un 26,3%”.

El titular d’Interior ha destacat que “aquesta és una ciutat de gran atractiu turístic i té una evolució clarament positiva de reducció de delictes”, i ha aprofitat per agrair la tasca de l’Ajuntament i del conjunt de cossos policials per assolir aquests bons resultats.

Els delictes contra el patrimoni disminueixen un 20,6%, el delictes contra la seguretat viària es redueixen un 46,7%, els delictes contra les persones descendeixen un 8,3%, el total de delictes contra l’ordre públic es redueixen un 46,7%, i contra la salut pública un 17,4%.

L'alcalde, satisfet

Per la seva part, l'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat també del regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha agraït la bona feina que fan els cossos i forces de seguretat perquè “tenim una molt bona seguretat al municipi amb una baixada molt important de delictes; i, en alguna tipologia, fins i tot, trenquem la tendència de Catalunya i també aconseguim reduir-los”. El batlle considera que “Salou, com a municipi turístic, està duent una bona feina en seguretat gràcies a totes les parts implicades i que aquesta és la millor notícia que podem donar tant als ciutadans com als nostres visitants”.

A l’acte d’avui també hi han assistit el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris; el director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director del Centre i Gestió de Trucades d’Urgència 112 de Catalunya, Federic Adan; el director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja; i l’intendent cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, Jaume Giné; a més del cap de la Policia Local, José Luís Gargallo, entre d’altres autoritats.

Document Actions